Kuva: AOP

Euphoria-sarjan alastonkohtaus sai näyttelijän tuntemaan olonsa epämukavaksi - ehdotti kompromissia

21.02.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä kertoo pyytäneensä roolihahmolle suunniteltua alastonkohtausta muutettavaksi, sillä kohtaus ei tuntunut hänen mielestään mukavalta.

HBO:n hittisarja Euphoriassa näyttelevä Minka Kelly, 41, kertoo pyytäneensä sarjan luojan, Sam Levinsonin, 37, muuttamaan alastonkohtausta, jossa Kellyn oli määrä esiintyä, toisenlaiseksi. Kelly pyysi muokkausta kohtaukseen, sillä ei tuntenut oloaan kohtauksessa mukavaksi.

Kohtaus, jota Kelly tarkoittaa on Euphoria-sarjan toisen tuotantokauden toisessa jaksossa. Kohtauksessa Kellyn näyttelemä Samantha pyytää Maddya auttamaan avaamaan mekkonsa vetoketjun.

Kelly kertoo, että kohtaus oli alun perin tarkoitettu erilaiseksi. Kellyn mukaan Levinsonin mielestä kohtaus olisi ollut mielenkiintoisempi, mikäli riisuttava mekko olisi pudonnut lattialle.

Näyttelijä kertoo, ettei ollut tyytyväinen kohtaukseen.

- Se oli ensimmäinen päivä sarjan vierailijana tässä uudessa sarjassa, eikä minusta tuntunut mukavalta seistä kuvauksissa alasti, näyttelijä kertoo Vanity Fair -lehden haastattelussa.

Kelly päättikin ehdottaa sarjan luojalle kompromissia.

- Sanoin, että minusta on ihanaa tehdä tätä kohtausta, mutta mielestäni voin pitää mekon ylläni. Levinsonin mielestä se oli ihan ok, hän ei edes epäröinyt. Hän sai silti tehtyä kauniin kohtauksen ja sai juuri sitä, mitä toivoikin, Kelly muistelee.

Myös toinen sarjassa esiintyvä näyttelijä on puhunut sarjaan suunnitelluista alastonkohtauksista. Sarjassa esiintyvä näyttelijä Sydney Sweeney, 24, kertoi hiljattain The Independent -lehden haastattelussa, että sarjaan oli suunniteltu hänen mielestään tarpeetonta alastomuutta. Sweeney oli ottanut asian tuontatotiimin kanssa puheeksi.

- Levinson kommentoi vain, että okei, emme tarvitse niitä, Sweeney kertoi kokemuksistaan.

Sweeney lisäsi myös, ettei ollut koskaan kokenut, että Levinson olisi painostanut alastomuuteen Euphoria-sarjan kuvauksissa. Näyttelijä muistelee, että mikäli hän ei halunnut esiintyä alasti, häntä ei myöskään pakotettu siihen.

Lue myös: Euphoria-tähti paljastaa saamansa vähättelyn: "Roolittaja sanoi, etten koskaan tulisi olemaan tv:ssä"

Lue myös: Hittisarja saa kritiikkiä huumeidenkäytön romantisoinnista - tähtinäyttelijä Zendaya vastaa syytöksiin

Lue myös: Euphoria-tähti Zendaya varoittaa katsojia uudesta kaudesta: "Voi olla vaikeaa katsottavaa"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat