Kuva: AOP

Lady Gaga ja Bradley Cooper tapasivat toisensa SAG-gaalassa - hellä hetki tallentui kameralle

28.02.2022 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kaksikko joutui suhdehuhujen keskelle vuonna 2019 herkän Oscar-esityksen jälkeen.

Alkuvuodesta 2019 maailmalla kohistiin, että laulaja-näyttelijä Lady Gaga, 35, ja näyttelijä Bradley Cooper, 47, olisivat rakastuneita toisiinsa, sillä heidän herkkä Oscar-esityksensä oli täynnä tunnetta ja romantiikkaa. Kaksikko esitti gaalassa kappaleen Shallow, joka kuultiin alun perin Gagan ja Cooperin tähdittämässä A Star Is Born -elokuvassa.

Sekä Gaga että Cooper kuitenkin kielsivät romantiikan, ja ovat kertoneet, että elokuvan tehtävä oli tuoda esille rakkaustarina ja he onnistuivat siinä hyvin.

Gaga ja Cooper ovat pysyneet hyvinä ystävinä ja kaksikko tapasikin toisensa viime viikonloppuna vuotuisessa SAG-gaalassa, jossa palkitaan ansioituneita näyttelijöitä. Kameramiehet ikuistivat hetken, jossa iloiset ystävykset halaavat hellästi ja juttelevat toisilleen hymy kasvoilla.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lady Gaga kommentoi rakkaushuhuja helmikuussa 2019 Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa.

- Ensinnäkin, sosiaalinen media on internetin vessanpönttö. Se, mitä some on tehnyt popkulttuurille, on kauheaa. Kyllä, ihmiset näkivät rakkautta, ja arvaa mitä: Se oli se, mitä me halusimmekin ihmisten näkevän, Gaga sanoi.

- Shallow on rakkauskappale, ja koko elokuva kertoo rakkaudesta. Me työskentelimme kovasti ja näyttelimme kaikki ne hetket. Cooper myös ohjasi elokuvan, ja tiesin, että hänellä on visio siitä, miten sen kuuluu mennä. On tärkeää, että meillä synkkaa ja on tärkeää, että ihmiset tuntevat sen elokuvan välityksellä, laulaja jatkoi.

Kohutun Oscar-esityksen näet alta tai tästä.

Lue myös: Vieläkö muistat Lady Gagan ja Bradley Cooperin suhdehuhut? Nyt Cooper kommentoi kohuesitystä

Lue myös: Bradley Cooper joutui hurjan tilanteen keskelle - eteen ilmestyi mies puukon kanssa

Lue myös: Irina Shayk ja Bradley Cooper suhdehuhujen keskellä - edustivat samassa ensi-illassa

Lähde: Hollywood Life

Uusimmat