Kuva: Nelonen

Big Brother Suomen tulevalla kaudella merkittävä sääntömuutos - asukashaku on nyt auki

10.03.2022 12:15 - Iiro Myllymäki

Ensi syksyn kaudella taktikointi on sallittua ja jopa suotavaa.

Big Brother Suomi -ohjelma tulee taas, ja asukashaku on nyt avattu. Ensi syksynä Nelosella ja Ruudussa nähtävässä ohjelmassa on merkittäviä uudistuksia verrattuna aiempiin kausiin. Tiedotteessa luvataan, että moni asia on käännetty päälaelleen.

Suurin uudistus on, että tulevalla kaudella taktikointi on sallittua. Aiemmin kaikenlainen vehkeily ja esimerkiksi nimeämisistä puhuminen on ollut ankarasti kiellettyä Big Brother -talossa. Tulevalla kaudella kilpailijoilta vaaditaan pelisilmää, jos mielii voittaa 12 viikkoa kestävän kilpailun.

Big Brother -taloon haetaan monimuotoista asukasjoukkoa. Tavoitteena on löytää rohkeita ja värikkäitä persoonia eri ikäluokista, ammateista ja kulttuuritaustoista. Asukkaan tulee olla valmis sanomaan mielipiteensä rohkeasti ääneen ja laittamaan koko persoonansa likoon.

- BB-talo on kuin Suomi pienoiskoossa, eli taloon halutaan löytää monipuolinen kattaus ihmisiä laidasta laitaan. Tällä kaudella on oleellista, että asukkaat ovat tarvittaessa valmiita myös pelaamaan. Isoveli nimittäin saattaa jopa palkita asukkaita hyvästä taktikoinnista, eikä tulevaa kautta voi voittaa ilman taitavia peliliikkeitä, sanoo ohjelman vastaava tuottaja Maarit Suominen Neloselta.

Viime syksyn Big Brother Suomi -kauden voitti Jasmiina Yildiz.  

Jasmiina palkittiin BB-voitostaan 30 000 euron palkintosummalla. (kuva: Nelonen)

Lue myös: Niko Nousiainen luuli soittavansa pilapuhelun, mutta joutuikin itse huijatuksi - "Olisitko valmis riisumaan kaiken?"

Lue myös: Yle: Tosi-tv-osallistujat saavat vain satasia palkkiota - sopimusrikosta kymmenien tuhansien sakko

Kilpailut

Uusimmat