Kuva: AOP

Elon Musk ja Grimes ovat jälleen eronneet - kertoivat juuri toisesta lapsestaan

14.03.2022 14:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Grimes paljastaa Twitterissä, että pari on eronnut. Nainen kuitenkin kutsuu Muskia "elämänsä rakkaudeksi".

Tesla-miljardööri Elon Musk, 50, ja muusikko Grimes, oikealta nimeltään Claire Boucher, 33, ovat eronneet. Grimes kertoo asiasta Twitter-tilillään.

Vanity Fair julkaisi juuri Grimesin haastattelun, jossa muusikko paljasti hänen ja Muskin saaneen joulukuussa toisen lapsen sijaissynnyttäjän avulla. Jaettuaan haastattelun Twitterissä Grimes selvensi muutamaa artikkelissa mainittua asiaa. Yksi näistä oli Grimesin ja Muskin suhteen tila.

”Minä ja E olemme eronneet taas tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen haha, mutta hän on paras ystäväni ja elämäni rakkaus”, Grimes kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Vanity Fairille Grimes oli kertonut, että hänen ja Muskin suhteen tilaa on hankala määrittää. Nainen sanoi haastattelussa, että voi viitata Muskiin poikaystävänään, mutta suhteelle ei ole varsinaisesti mitään sopivaa termiä. Aiemmin Grimesin ja Muskin erosta oli uutisoitu syksyllä 2021. Tuossa kohtaa pari oli seurustellut kolmen vuoden ajan.

Grimesin ja Elon Muskin ensimmäinen lapsi syntyi toukokuussa 2020. Tuolloin huomio kiinnittyi lapsen erikoiseen nimeen X AE A-Xii. Myös joulukuussa syntyneellä tyttärellä on erikoinen nimi, Exa Dark Sideræl. Grimes kertoi Vanity Fairin haastattelussa, että pienokaista kutsutaan lempinimellä Y.

Lue myös: Elon Musk ja Grimes saivat salaa toisen lapsen - myös tyttärellä on erikoinen nimi

Lue myös: Elon Muskin ja Grimesin poika varasti huomion tuoreella videolla - katso miltä pienokainen näyttää

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat