Kuva: AOP

Seuraava Harry Potter -paluu 20 vuoden päästä? Emma Watson olisi mukana

13.01.2022 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Luja side tähtinäyttelijöiden välillä on säilynyt.

Harry Potter -elokuvien paluuta saatiin odottaa 20 vuotta, mutta tammikuussa 2022 tähtinäyttelijät Emma Watson, 31, Rupert Grint, 33, ja Daniel Radcliffe, 32, kuitenkin kokoontuivat yhteen Harry Potter: Return to Hogwarts -erikoisjakson muodossa.

Jos seuraavan 20 vuoden jälkeen näyttelijöitä oltaisiin jälleen houkuttelemassa yhteen, ainakin yksi heistä olisi innolla mukana.

- Ehdottomasti, Watson vastaa haastattelussaan asiasta kysyttäessä.

Samassa haastattelussa Watson kertoo, että kolmikko ei juurikaan pidä yhteyttä kaikki yhdessä, mutta he viestittelevät kuitenkin kukin tahoillaan toisilleen. Watson myös kuvailee, että he tulevat aina silti olemaan jotakin perheen kaltaista, vaikka menisi kuukausia tai vuosiakin, ettei yhteyttä pidettäisi.

Joidenkin toiveissa elää kuitenkin, että paluuta ei tarvitsisi odottaa jälleen seuraavien 20 vuoden ajan. Harry Potter -elokuvien  jälkeen julkaistu näytelmä Kirottu lapsi kertoo ajasta koulun jälkeen, kun Harry on jo aikuinen ja itse perheellinen. Näytelmän ohjaaja Chris Columbus näkisi Kirotun lapsenkin tarinan mielellään elokuvana.

- Se on upea näytelmä ja lapset ovat itseasiassa juuri oikean ikäisiä, jotta voisivat näytellä ne roolit. Se on pieni fantasiani, Columbus haaveilee.

Lue myös: Harry Potter -paluun älytön moka - Emma Watsonin lapsuuskuvan paikalle livahti toisen tähtinäyttelijän kuva

Lue myös: Harry Potter -tähdet paljastavat, että halusivat irtisanoutua rooleistaan: "Olin peloissani"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat