Kuva: AOP

Missä vaiheessa Squid Gamen kakkoskauden teko on? Fanien ei kannata innostua vielä

22.03.2022 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Huippusuosittu korealaissarja saa jatkoa, muttei aivan pian.

Netflixin Squid Game oli yksi vuoden 2021 suurimmista sarjatapauksista. Tammikuussa vahvistettiin, että korealaissarja saa jatkoa toisen tuotantokauden muodossa. Nyt Squid Gamen luoja Hwang Dong-hyuk on kertonut projektin edistymisestä Deadline-julkaisulle.

Dong-hyuk sanoo, että uuden kauden edistäminen ei ole vielä edennyt pitkälle.

- Kerään edelleen ideoita toista kautta varten. En edes ole aloittanut käsikirjoittamista vielä, Dong-hyuk kertoo.

Selviytymissarjan ensimmäisellä kaudella nähtiin lukuisia pelejä, joissa osa osallistujista kuoli. Lapsuuden pihaleikkien veriset versiot koukuttivat katsojat, ja sarjan luojan mukaan pelejä on luvassa myös kakkoskaudella.

Tulevaa kautta odottavat miettivät varmasti, ovatko ensimmäisellä kaudella peleissä tapetut hahmot kokonaan poissa sarjasta. Deadline kysyi Dong-hyukilta, voidaanko näiden hahmojen paluuta odottaa toisella kaudella.

- Ei, koska suurin osa heistä on kuollut. Yritän tuoda heidät jotenkin toiselle kaudelle, Dong-hyuk vastaa nauraen.

Squid Game nousi ensimmäisen kuukauden tilastoissa Netflixin kaikkien aikojen katsotuimmaksi sarjaksi. Sarja palkittiin juuri kolmella palkinnolla SAG-gaalassa. Sarja teki historiaa, sillä se on ensimmäinen ei-englanninkielinen draamasarja, joka palkittiin gaalassa. Sarjan näyttelijät Lee Jung-jae ja Jung Ho-yeon voittivat parhaan mies- ja naisnäyttelijän palkinnot draamasarjakategoriassa. Lisäksi sarja palkittiin sen stunt-näyttelijöiden suorituksista toimintakohtauksissa.

Lue myös: Squid Game niittää mainetta ja kunniaa - teki historiaa SAG-gaalassa

Lue myös: Netflixin korealaiskauhulle ei todennäköisesti ole luvassa loppua: "Aiomme pysyä tahdissa"

Lähteet: Deadline, Variety

Kilpailut

Uusimmat