Kuva: AOP

Charlie Puth murtui kyyneliin somessa - "Elämäni pahin vuosi"

25.03.2022 14:15 - Riia Frost

Charlie Puth tunnetaan muun muassa hiteistään Attention, See You Again ja We Don’t Talk Anymore.

Maailmalla tunnettu laulaja ja lauluntekijä Charlie Puthin, 30, viimeisin Instagram-julkaisu on saanut hänen faninsa liikuttumaan ja antamaan kaiken tukensa laulajan suruun. Puth paljastaa julkaisemallaan videolla hänen seuraavan single-kappaleensa olevan That’s Hilarious, mutta yhtäkkiä muusikko meneekin hyvin tunteelliseksi asiasta kertoessaan.

- Olen erittäin innoissani, että kappale tulee viimeinkin julki, mutta joka kerta, kun kuulen sen, palaan aikaan, joka oli minulle erittäin haastava. Se tuo minut takaisin vuoteen 2019, joka oli elämäni pahin vuosi, Puth kertoo kyynelten läpi.

- Enkä yleensä tee tämänkaltaisia tyhmiä videoita, mutta en ole koskaan kertonut ihmisille, mitä tuolloin tapahtui, tai kivusta, jota kävin läpi. Se oli pahin eroni koskaan, minkä lakaisin maton alle, koska halusin aloittaa alusta ja ympäröidä itseni paremmilla ihmisillä, Puth jatkaa.

Vaikka Puth ei mainitsekaan kyseisen ex-kumppanin nimeä, E! News -julkaisun mukaan hänen tiedetään tapailleen tuohon aikaan laulaja Charlotte Lawrencea, 21. Puthin epäillään tapailleen ennen Lawrencea myös laulaja Selena Gomezia, 29, ja näyttelijä Halston Sagea, 28.

Puth lopettaa videonsa pieneen loppukevennykseen.

- Tämä on elämäni vaikein kappale, jonka olen ikinä kirjoittanut, mutta en malta odottaa, että kuulette sen, Puth toteaa.

Puthin koko Instagram-julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Hurjapäät-tunnuskappaleen esittäjä: "En halunnut laulaa kappaletta" 

Lue myös: Shawn Mendes avautuu somessa erostaan: "Olen yksin ja vihaan sitä"

Lähteet: E!News

Kilpailut

Uusimmat