Kuva: AOP

Klassikkoelokuvan tähdet jakoivat Oscar-palkinnon hauskalla tavalla - "Jotkut eivät koskaan päästä irti roolistaan"

28.03.2022 20:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Suosikkielokuvan legendaariset kohtaukset ihastuttavat edelleen.

Huippusuositun Pulp Fiction -elokuvan tähdet John Travolta, 68, Samuel L. Jackson, 73, ja Uma Thurman, 51, löivät hynttyyt taas yhteen, kun kolmikko saapui viime yönä pidettyyn Oscar-gaalaan jakamaan palkinnon. Quentin Tarantinon klassikkoelokuvan ilmestymisestä on kulunut jo 27 vuotta, mutta elokuva jaksaa edelleen ihastuttaa. Elokuva sai ilmestyessään seitsemän Oscar-ehdokkuutta, voittaen parhaan alkuperäisen käsikirjoituksen Oscarin.

Näyttelijät tekivät hauskan ja näyttävän sisääntulon lavalle, kun Travolta ja Thurman tanssahtelivat klassikkoelokuvassa nähdyn kuuluisan tanssikohtauksen tapaan.  

- Jotkut näyttelijät pysyvät roolissaan koko kuvausten ajan, jotkut taas, no, eivät koskaan päästä roolistaan irti, Samuel L. Jackson sanoi.  

- Ehkä myöhemmin saamme viiden dollarin pirtelön, Thurman sutkautti, viitaten elokuvassa nähtävään kohtaukseen, jossa Thurmanin roolihahmolle Mialle tilataan pirtelö. 

- Pulp Fiction oli mestariteos, mutta nämä kaksi luulevat, että siinä oli kyse vain tanssikilpailusta, L. Jackson vitsaili.

Lisähuumoria kolmikon palkintojenjakoon toi salkku, joka oli samantyylinen kuin klassikkoelokuvassa. Pulp Fictionissa mukana kulkee salaperäinen salkku, johon elokuvan juonikuviot salaperäisesti linkittyvät. Elokuvan lopussa salkun sisältö jätetään kuitenkin avoimeksi, eikä sisältöä koskaan näytetä.  

Oscar-gaalassa nähdyn salkun sisältö ei onneksi kuitenkaan jäänyt mysteeriksi, vaan sisältä paljastui parhaan miespääosan Oscar-voittajan nimi. Palkinnon voitti Will Smith, 53. 

Smith on herättänyt kohua tämän vuoden Oscar-gaalassa läimäytettyään koomikko Chris Rockia kasvoihin. Syy lyömiselle oli Rockin heittämät vitsit Smithin vaimosta Jada Pinkett-Smithistä

Lue myös: Kaikki vuoden 2022 Oscar-voittajat - katso lista

Lue myös: Oscar-gaalan järjestäjä tuomitsee Will Smithin väkivaltaisuuden - somekansalta kritiikkiä lausunnolle

Lue myös: Julkkikset tyrmistyivät Will Smithin Oscar-lyönnistä - "Väkivalta ei ole okei"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat