Kuva: AOP

Euphoria-tähti muistelee hittisarjan kuvauksia - "Olin aivan, että en halua enää tehdä tätä"

30.03.2022 10:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Näyttelijällä on myös toiveita roolihahmonsa kehityksen suhteen.

Draamasarja Euphorian tähtinäyttelijä Storm Reid, 18, muistelee E! Newsin haastattelussa suosikkisarjan kuvauksia. Reid näyttelee sarjassa päähenkilö Ruen pikkusiskoa Giaa ja toisella tuotantokaudella siskosten välisessä suhteessa nähtiinkin muutoksia huonompaan suuntaan, kun Ruen huumeaddiktio karkaa käsistä. Ruen roolissa nähdään suosikkinäyttelijä Zendaya Coleman, 25. Isosiskolle tapahtuvat ongelmat ovat myös Reidin näyttelemälle Gialle vaikeita, ja näyttelijä toivookin, että tulevalla tuotantokaudella keskityttäisiin enemmän myös siihen, mitä Reidin hahmo käy läpi. 

- Toivon, että saamme tehtyä sovinnon monien asioiden kanssa ja toivon, että Gia saisi näyttää enemmän persoonaansa ja sitä, miltä asiat hänestä tuntuvat, Reid sanoo viitaten sarjassa nähtävien siskosten väleihin.

Sarjan viimeisimmällä tuotantokaudella nähdään raju riitelykohtaus, jossa pahassa huumekoukussa oleva Rue riitelee perheensä kanssa ja rikkoo lopulta raivoissaan Gian huoneen oven päästäkseen sisään. Kyseisen jakson kuvaaminen on jäänyt erityisesti Reidin mieleen, sillä kohtauksen kuvaaminen ja pelissä olevat tunteet tuntuivat niin aidoilta. 

- Kun Rue rikkoo oven, huutaa minulle ja riitelemme, olin aivan, että herranjumala en halua enää tehdä tätä, aivan kuin riitelisin oikeasti siskoni kanssa, Reid muistelee tunteikasta kohtausta.

Näyttelijä kertoo, että yleensä hän pystyy jättämään työhön liittyvät asiat kuvauspaikalle päivän päättyessä, mutta tuolloin kuvauspäivien tapahtumat jäivät kummittelemaan mieleen. 

- Käytin paljon aikaa miettien, mitä oikein olimme tuolloin kuvanneet. Luulen, että se oikeasti vaivasi minua, Reid selittää. 

Nähtäväksi jää, millaisia juonenkäänteitä ja henkilöhahmojen kehityksiä on luvassa hittisarjan seuraavalla tuotantokaudella.

Zendaya Coleman ja Storm Reid näyttelevät siskoksia hittisarjassa Euphoria. (kuva: AOP)

Lue myös: Euphoria-tähti paljastaa kärsineensä syömishäiriöstä aikuisviihdealalla - "Olin onneton"

Lue myös: Hittisarja Euphorian työoloja kuvattiin "helvetillisiksi" - HBO vastaa syytöksiin

Lue myös: Zendaya kertoo, mitä toivoo näkevänsä Euphorian kolmannella kaudella: "Tämä ei voi olla tarinan loppu"  

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat