Kuva: AOP

Toni Braxton puhuu siskonsa kuolemasta - "Joudun joka päivä muistuttamaan itseäni, että hän on poissa"

30.03.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Laulajan sisko menehtyi aiemmin tässä kuussa.

Laulaja Toni Braxton, 54, yrittää edelleen sopeutua siskonsa kuolemaan, mutta hän kertoo olevansa kiitollinen ajasta, jonka sai viettää sisarensa kanssa. 

Braxton vieraili hiljattain Tamron Hall -ohjelmassa, jossa hän puhui aiemmin tässä kuussa menehtyneen siskonsa Traci Braxtonin poismenosta. 

- Herään joka aamu ja ajattelen vain, että oliko se unta? Joudun joka päivä muistuttamaan itseäni siitä, että kyllä, hän on poissa. Hän ehti kuitenkin olla kanssamme 50 vuotta, Braxton kertoo. 

- Yritän siis selviytyä tilanteesta hymyillen. Muistelen niitä hyviä hetkiä, jotka saimme viettää yhdessä, laulaja jatkaa. 

Laulaja kuvailee hänen ja siskonsa olleen enemmän kuin vain sisaruksia. Hän myös puhui siskonsa viimeisistä hetkistä, jotka tämä sai viettää rakkaidensa ympäröimänä. 

- Olimme kaikki paikalla. Hänen poikansa oli siellä, hänen puolisonsa oli siellä, me kaikki olimme, Braxton muistelee siskonsa viimeistä elinpäivää. 

- Hän sai osakseen paljon rakkautta. Hoitajat olivat uskomattomia. Sitä ajattelee, ettei tällaista voi tapahtua itselle tai omalle perheelle. Siksi täytyy muistuttaa itseä iloitsemaan hetkestä, Braxton summaa. 

Traci Braxton menehtyi 50-vuotiaana ruokatorven syöpään. 

Lue myös: Riikan työssä kuolema on vahvasti läsnä: "Viimeiset toiveet ovat usein hurjan kauniita"

Lue myös: Mitä ihmiset katuvat kuolinvuoteellaan? Lääkäri paljastaa tärkeimmän asian, jonka on oppinut

Lue myös: Näitkö unta kuolemasta? Lue, mitä se kertoo elämäntilanteestasi

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat