Kuva: Diili kausi 2 promo group / Mona Salminen

Tänään tv:ssä: Diilin avausjaksossa Jaajo Linnonmaa näpäyttää kilpailijaa tökeröstä mielipiteestä

31.03.2022 07:15 - Riia Frost

Erään kilpailijan mielipide vanhemmista ihmisistä bisnesalalla saa Jaajo Linnonmaan jyrähtämään.

Juttu sisältää juonipaljastuksia Diili-ohjelmasta.

Tänään tv-ruutuun palaa suosittu Diili-ohjelma toisen tuotantokautensa avausjaksolla. Kilpailun pomona toimii kyseiselläkin kaudella tunnettu juontaja- ja yrittäjäkonkari Jaajo Linnonmaa. Tällä kertaa kilpailun pääpalkintona on 20 000:n euron starttiraha voittajan aloittavalle yritykselle sekä mahdollisuus saada Linnonmaa yhtiökumppaniksi. 

Ohjelmassa nähdään 14 kilpailijaa, joiden valitsemiseen on vaikuttanut heidän yrittäjätaustansa. Kilpailijoita ei päästetä helpolla edes ensimmäisessä tehtävässä ja luvassa on muun muassa paljon mokailua sekä roolittelun vaikeuksia, mikä saa yhden kilpailijan  istumaan veneen kannella ottamassa itsestään selfieitä.

Lisäksi johtoryhmän yksi jäsenistä Noora Fagerström ottaa puheeksi erään kilpailijan erikoisen mielipiteen vanhemmista ihmisistä bisnesalalla.

- Sä oot sanonut, että vanhukset jää näissä hommissa jalkoihin, niin mitä tarkoitit sillä? Fagerström haastaa.

Kilpailija kiertää kyseistä kysymystä ja selittää tehtävän aikana tämän häntä vanhemman joukkuelaisen tunkeneen itseään väkisin osaksi töitä. Tällöin Linnonmaa osallistuu keskusteluun näpäyttämällä kilpailijaa tyylikkäästi ja puolustaa vanhempaa joukkuelaista.

- Mä vaan sanon sulle, että mä oon paljon vanhempi kuin hän. Niin useimmiten, kun tulee neuvoja, ja aina silloin tällöin potkujakin, niin ne tulee niiltä vanhuksilta. He ovat usein sellaisessa asemassa firmassa, että he ovat olleet siellä pidempään kuin sä, Linnonmaa jyrähtää.

Linnonmaan kyseinen näpäytys saa kilpailijan täysin sanattomaksi ja huoneen vallannut hiljaisuus on käsinkosketeltavissa.

Johtoryhmään kuuluvat Jaajo Linnonmaan lisäksi Noora Fagerström (vas.) ja Toni Lähde (oik.). (kuva: Mona Salminen)

Diili

Nelonen

20:00

Lue myös: Jaajo Linnonmaa paljastaa Diili-kilpailijoiden toistuvan virheen - "Tapahtuu usein aika hutiloiden"

Lue myös: Diili-kilpailija Sirly Ylläsjärvi avoimena kilpailun suurimmasta paineenluojasta: "Pahin pelkoni"

Kilpailut

Uusimmat