Kuva: AOP

Will Smithin poika murtui kyyneliin Oscar-iltana - poisti julkaisunsa myöhemmin

06.04.2022 23:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Hollywood Life -julkaisu kertoo Jaden Smithin twiitistä, joka on nyttemmin jo poistettu

"Ja näin me teemme sen", Jaden Smith, 33, kirjoitti Twitterissä vain vähän sen jälkeen, kun hänen isänsä, näyttelijä Will Smith, 53, oli lyönyt lavalla koomikko Chris Rockia, 57. Välikohtaus tapahtui muutama viikko sitten pidetyssä Oscar-gaalassa ja tapahtuma on ollut tiuhaan otsikoissa siitä lähtien.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jaden itse ei ole kommentoinut, mihin hän viittaa twiitillään, mutta fanit epäilivät välittömästi sen liittyvän isänsä käytökseen, joka nousi otsikoihin ympäri maailman.

Hollywood Life -julkaisun mukaan Jadenin twiitti julkaistiin kuitenkin välittömästi Will Smithin puheen jälkeen, jonka hän piti voitettuaan parhaan miespääosan Oscar-palkinnon. Jaden twiittasi myös pian alkuperäisen twiittinsä jälkeen julkaisun.

"Isäni puhe sai minut itkemään", Jaden oli kirjoittanut nyt jo poistetussa julkaisussa. Hän oli lisännyt julkaisuun kuvan itsestään aurinkolasit päässään surumielisen näköisenä.

Will Smithin käytös on synnyttänyt lukuisia otsikoita aiheen ympäriltä. Väkivaltaista välikohtausta ovat kommentoineet useat julkisuuden henkilöt sekä Oscar-gaalasta vastaava Akatemia, joka on ilmoittanut tutkivansa tapausta. Näyttelijä itse on pahoitellut tapahtumaa.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun Rock vitsaili Will Smithin vaimon, Jada Pinkett Smithin, 50, lyhyestä hiustyylistä.

Lue myös: Chris Rock on hämillään Oscar-gaalan välikohtauksesta - "Ei voi kuvitella antavansa Willille anteeksi"

Lue myös: Somessa leviävä video näyttää Jada Pinkett Smithin reaktion Oscar-gaalassa

Lue myös: Oscar-tuottaja paljastaa kulisseissa käydyt keskustelut lyönnin jälkeen - Chris Rockilla selkeä vastaus poliisille

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat