Kuva: AOP / Shutterstock

Chris Rock on hämillään Oscar-gaalan välikohtauksesta - "Ei voi kuvitella antavansa Willille anteeksi"

06.04.2022 12:15 - Riia Frost

Chris Rock on huolissaan siitä, että Oscar-gaalan välikohtaus vaikuttaa hänen uraansa koko loppuelämän ajan.

Oscar-gaalan tapahtumat vaikuttavat edelleen vaivaavan koomikko Chris Rockia, 57, jota Will Smith, 53, löi tämän vitsaillessaan näyttelijän vaimon Jada Pinkett Smithin, 50, siilitukasta. Smith on pyytänyt anteeksi tekoaan sekä Oscar-gaalasta vastaavalta Akatemialta että Rockilta. Näyttelijä myös erosi Akatemiasta heidän aloittaessaan välikohtauksen tarkastelun.

Rockin sisäpiiriläinen kertoi Hollywood Life -medialle koomikolla olevan edelleen vaikeuksia hyväksyä Smithin tekoa Oscar-gaalassa näyttelijän pahoitteluista huolimatta.

- Hän ei voi kuvitella antavansa Willille anteeksi tai edes olevansa hänen ystävänsä. Tapahtuma on vain hyvin outo asia käsitellä, sisäpiiriläinen kertoi.

Rock on myös huolissaan siitä, etteivät ihmiset unohda välikohtausta lähiaikoina, mikä saattaa vaikuttaa hänen koko loppuelämänsä koomikon uraan.

- Chris Rock ei halua Will Smithin lyönnin määrittelevän häntä tai hänen loppuelämänsä uraan. Ikävää, että se on nyt osa hänen elämäänsä ikuisesti, sisäpiiriläinen totesi.

Oscar-gaalan välikohtauksen seurauksena Rockin komediaesitysten lipunmyynti on noussut kuuraketin lailla. Vaikka moni Rockin yleisöistä haluaa hänen puhuvan Smithin lyönnistä esityksensä aikana, sisäpiiriläisen mukaan koomikko ei ole vielä valmis vitsailemaan aiheesta.

- Hän ei tiedä, milloin hän on valmis puhumaan siitä. Hän kyllä tietää, että jossain vaiheessa hänen on pakko, mutta tällä hetkellä hän kirjaimellisesti vain keskittyy kiertueeseensa ja odottaa pölyn laskeutuvan, sisäpiiriläinen kertoo.

Rockille välikohtauksen käsittely on edelleen hämmentävää ja tunnepitoista. Sisäpiiriläinen kertoo, että heti Rockin ollessa valmis puhumaan gaalan tapahtumista, hän haluaa hoitaa asian ammattimaisella tavalla, koska tähän mennessä hänelle on puhuttu välikohtauksesta täysin päinvastaisella menettelyllä.

- Kaikkein tärkeintä tällä hetkellä on se, että Chris haluaa mennä positiivisesti elämässään eteenpäin, eikä harppoa tapahtuneessa enempää, kuin on tarve, sisäpiiriläinen toteaa.

Oscar-gaalan kohutun välikohtauksen voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Oscar-tuottaja paljastaa kulisseissa käydyt keskustelut lyönnin jälkeen - Chris Rockilla selkeä vastaus poliisille

Lue myös: Chris Rock kommentoi ensimmäistä kertaa Oscar-gaalan välikohtausta - "Prosessoin edelleen tapahtumia"

Lähteet: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat