Kuva: All Over Press

Mark Wahlberg puhuu uskostaan - löysi merkityksen uskonnollisen sisällön tekemisestä

07.04.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä toivoisi useampien ihmisten löytävän kutsutumuksensa tärkeiden sisältöjen tekemisestä.

Näyttelijä Mark Wahlberg, 50, on saapunut elämässään siihen pisteeseen, että perheestä erossa oleminen kuukausien mittaisten projektien ajan on käymässä liialliseksi.

Entertainment Tonightin haastattelussa Wahlberg kertoo perhe-elämästään, uskostaan sekä urastaan näyttelijänä ja tuottajana. Näyttelijä kuvaa tällä hetkellä Father Stu -elokuvaa, joka on tositapahtumiin perustuva kertomus nyrkkeilijästä, joka löytää kutsumuksensa pappina.

Wahlberg kertookin kyseessä olevan hänelle itselleen intohimoprojekti, sillä hän on itse harras katolilainen.

- Minusta tuntuu, että tämä on aloittanut uuden vaiheen elämässäni siinä mielessä, että teen sellaista sisältöä, joka voi auttaa ihmisiä, näyttelijä kertoo.

- En tarkoita ainoastaan uskonto-pohjaista sisältöä, mutta sellaisia asioita, jotka auttavat ihmisiä. Toivottavasti tämä elokuva avaakin ovia, ei ainoastaan minulle itselleni, vaan myös monille muille ihmisille Hollywoodissa, tekemään merkityksellistä sisältöä, hän jatkaa.

Wahlbergilta kysyttäessä siitä, mistä hän tietää, milloin on aika jättää Hollywoodin parrasvalot taka-alalle, näyttelijä vihjaa, ettei se ole kaukana.

- Todennäköisemmin ennemmin kuin myöhemmin, hän toteaa.

Wahlberg on tehnyt uransa aikana yli 60 elokuvaa, eikä uralle näy toistaiseksi loppua. Näyttelijä haluaa kuitenkin keskittyä enemmän neljään lapseensa. Hänen mukaansa ei ole helppoa jättää perhettä taakse elokuvaprojektien ajaksi

- Sen täytyy olla jotain todella erityistä, jotta lähden kotoa, jotta jätän rakastamani tyypit taakseni, näyttelijä selittää.

- Se on suurin uhraus, jonka joutuu tekemään, hän jatkaa.

Wahlberg menetti äitinsä viime huhtikuussa Father Stu:n kuvausten aikaan. Näyttelijä Jacki Weaver auttoi kuitenkin kollegansa pahimman yli, jotta tämä selviäisi kuvauksista.

Uutisoimme aiemmin näyttelijän kertoneen muodonmuutoksestaan, jonka hän joutui tekemään keholleen rooliaan varten. Hän söi päivässä jopa 11 000 kilokaloria usean viikon ajan.

Lue myös: Mark Wahlberg söi jopa 11 000 kilokaloria päivässä uutta elokuvarooliaan varten - "Todella rankkaa"

Lue myös: Mark Wahlberg pitää yleensä perheensä poissa julkisuudesta - julkaisi nyt harvinaisen kuvan lapsistaan

Lue myös: Mark Wahlberg vastaa Spider-Man-tähden seksilelukommenttiin - fanit naureskelevat

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat