Kuva: AOP

Will Smith sai porttikiellon Oscar-gaalaan huonon käytöksensä vuoksi

11.04.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijää ei tulla näkemään ainakaan seuraavaan vuosikymmeneen Oscar-gaalassa.

Näyttelijä Will Smith, 53, on saanut kymmenen vuoden porttikiellon Oscar-gaalaan lyötyään muutama viikko sitten koomikko Chris Rockia, 57, kesken tämän esiintymisen.

Näyttelijän porttikielto jatkuu vuoteen 2032 saakka.

(kuva: AOP)

Oscar-gaalan järjestävän Akatemian mukaan Smith ei saa osallistua gaalaan liittyviin tapahtumiin missään muodossa. Akatemia kommentoi Smithin käytöksen olleen ei-hyväksyttävää ja harmillista. Tällä tavoin organisaatio pyrkii omien sanojensa mukaan turvaamaan esiintyjien ja vieraiden turvallisuutta.

- Hyväksyn ja kunnioitan Akatemia päätöstä, Smith kommentoi viihdejulkaisu E! News:lle.

Smith erosi vain viikko sitten Akatemiasta, jonka seurauksena hänellä ei ole oikeutta äänestää tulevissa Oscareissa.

Tapahtumat saivat alkunsa Rockin vitsaillessa Smithin puolison, Jada Pinkett Smithin, 50, lyhyttä hiustyyliä. Pinkett Smith sairastaa alopeciaa, joka aiheuttaa muun muassa hiustenlähtöä.

Myöhemmin gaalassa Smith palkittiin parhaan miespääosan Oscar-palkinnolla ja näyttelijä pahoitteli käytöstään kiitospuheessaan.

- Rakkaus saa tekemään hulluja asioita, hän kommentoi puheessaan.

Smith pyysi myöhemmin julkisesti anteeksi koomikolta.

- Väkivalta kaikissa on muodoissaan on myrkyllistä ja tuhoisaa. Vitsit kuuluvat osaksi työtäni, mutta vitsi Jadan terveydentilaan liittyen oli minulle liikaa ja reagoin tunteella, näyttelijä kirjoitti.

- Haluankin pyytää sinulta Chris julkisesti anteeksi. Käyttäydyin sopimattomasti ja väärin. Olen häpeissäni, eivätkä tekoni kuvasta sitä, millainen mies haluan olla. Rakkauden ja kiltteyden maailmassa ei ole tilaa väkivallalle, Smith summasi anteeksipyynnössään.

Lue myös: Will Smith tulistui vaimoonsa kohdistuvasta vitsistä - löi juontajaa

Lue myös: Oscar-tuottaja paljastaa kulisseissa käydyt keskustelut lyönnin jälkeen - Chris Rockilla selkeä vastaus poliisille

Lue myös: Menettääkö Will Smith Oscarinsa? Akatemia tutkii tapausta

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat