Kuva: AOP / EPA-EFE

Nyt se selvisi - Amber Heard kakkasi Johnny Deppin sänkyyn

02.05.2022 16:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Deppin henkivartija todisti käyneensä keskustelua Heardin kanssa ulosteesta näyttelijän sängyssä.

Malli Amber Heard, 36, käy paraikaa oikeudenkäyntiä entistä puolisoaan, näyttelijä Johnny Deppiä, 58, vastaan.

Uutisoimme aiemmin oikeudessä käydyn keskustelua siitä, kuka tai mikä oli ulostanut Deppin sänkyyn entisen pariskunnan riidan päätteeksi.

Deppin henkivartijana toiminut Starling Jenkins on todistanut oikeudessa Heardin tunnustaneen olleen teon takana. Henkivartija kertoi Heardin kuvailleen tekoaan "kammottavaksi käytännön pilaksi".

Depp on haastanut Heardin oikeuteen mallin kirjoittaman esseen vuoksi, jossa Heard vihjailee Deppin pahoinpidelleen häntä suhteen aikana. Artikkeli julkaistiin The Washington Postissa vuonna 2018. Lisäksi näyttelijän mukaan Heard olisi pahoinpidellyt Deppiä niin henkisesti kuin fyysisesti suhteen aikana.

Heard on kiistänyt väitteet ja vastakanteessaan puolestaan väittää Deppin pahoinpidelleen häntä useasti päihteiden vaikutuksen alaisena.

Jenkinsin todistuksen mukaan Depp poistui huhtikuussa 2016 asunnostaan riideltyään silloisen puolisonsa, eli Heardin kanssa. Seuraavana aamuna, kun Heard oli poistunut asunnosta Coachella-musiikkifestivaaleille, taloudenhoitaja oli löytänyt ulostetta Deppin puolelta sänkyä.

- Ensireaktioni oli, että nauroin asialle, Depp kertoi aiemmin oikeudessa.

- Se oli niin yllättävää, outoa ja groteskia, etten voinut kuin nauraa, näyttelijä muisteli tapahtumia aiemmin oikeudenkäynnissä.

Henkivartija kertoo todistuksessaan olleensa Heardin mukana Coachellassa. Festivaaliseurueeseen kuului tuolloin Heardin ja henkivartijan lisäksi mallin sisko sekä ystävä. Ennen lähtööä Jenkins oli hakenut Heardin matkatavarat, sekä tämän kaksi lemmikkikoiraa.

Jenkinsin kertoo käyneensä myöhemmin Heardin kanssa keskustelun liittyen Deppin sänkyyn jätettyyn ulosteeseen.

Henkivartijan mukaan Heard kuvaili tekemäänsä "kammottavaksi käytännön pilaksi, joka meni pieleen":

Depp on kertonut aiemmin, ettei ollut missään yhteydessä kuukauteen Heardiin tapahtumien jälkeen.

Deppin mukaan Heard oli tuolloin väittänyt ulosteen olleen peräisin hänen yorkshirenterriereistä, mutta näyttelijän mielestä tämä ei ollut uskottava selitys, sillä koirat ovat hyvin pienikokoisia.

- Olen elänyt niiden koirien kanssa ja olen kerännyt niiden jätöksiä. Se ei ollut kumpikaan koirista, Depp totesi aiemmin.

Lue myös: Amber Heard, ystävä vai koira? Joku kakkasi Johnny Deppin sänkyyn

Lue myös: Amber Heard ja Johnny Depp kohtaavat oikeudessa - Heard kertoo tilanteesta seuraajilleen

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynti jatkuu - nyt mukaan vedetään näyttelijäkollega

Lähde: Insider

Uusimmat