Kuva: AOP / EPA

Oikeustuomari ärähti Johnny Deppin nauraville faneille - "Järjestys saliin tai muuten poistatan teidät"

26.04.2022 13:45 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Deppin innokkaimmat fanit ovat seisoneet oikeustalon ulkopuolella tukeakseen idoliaan kantaaottavilla kylteillään.

Maailmanluokan näyttelijä Johnny Depp, 58, käy paraikaa oikeustaistelua ex-vaimonsa Amber Heardin, 36, kanssa. Depp haastoi ex-vaimonsa oikeuteen kunnialoukkauksesta, jonka mukaan Heard olisi levittänyt näyttelijästä väärää tietoa väittämällä hänen ollaan väkivaltainen parisuhteen aikana. 

Tällä kertaa Deppin lakitiimi pyysi jatkokyselyssään näyttelijää nimeämään hänen muita franchising-sopimuksiaan. Depp mainitsi nopeasti Alice in Wonderland -elokuvan, jossa hän näytteli hullua hatuntekijää, mutta ei kyennyt nimeämään muita projektejaan. Depp jopa vitsaili, miten hän välttelee omien elokuviensa katselua.

- Olen niin säälittävä, mitä tulee omien elokuvieni muistamiseen. Olen pahoillani, mutta minä vain en katso niitä. Minusta tuntuu paremmalta, kun en katso niitä, Depp kertoi hymyillen.

People-julkaisun mukaan näiden sanojen jälkeen useampi ihminen oikeussalissa alkoi nauramaan äänekkäästi. Tilanne vaati tuomari Penney Azcaratea vaati oikeussalin osallistujia rauhoittumaan vakavan oikeudenkäynnin ajaksi.

- Järjestys saliin tai muuten poistatan teidät, onko ymmärretty? Kiitos, Azcaratea sanoi.

Tuomari Azcarate on aikaisemmin määrännyt, ettei Depp tai Heard saa antaa faneilleen nimikirjoituksia tai poseerata kuvissa oikeustalossa tai sen alueella. Lisäksi Azcarate on määrännyt, etteivät näyttelijöiden fanit saa yöpyä oikeustalon alueella ja niiltä, jotka osallistuvat oikeudenkäyntiin, vaaditaan asiallista pukeutumista. Ainakin Deppin innokkaimmat fanit ovat seisoneet oikeutalon ulkopuolella tukeakseen idoliaan kantaaottavilla kylteillään.

”Oikeussalissa tai oikeustalossa ei hyväksytä minkäänlaisia äänikommentteja oikeudenkäynnin aikana tai provosoivaa epäsosiaalista käytöstä. Käsittelyn aikana ei saa esittää eleitä, ilmeitä tai vastaavia, jotka viittaavat hyväksymiseen tai paheksumiseen. Ne, ketkä rikkovat tätä määräystä, poistetaan oikeussalista välittömästi, eivätkä he saa palata saliin oikeudenkäynnin aikana”, dokumentissa sanotaan.

Oikeudenkäynti jatkuu edelleen.

Näyttelijät Amber Heard ja Johnny Depp käyvät tällä hetkellä oikeustaistelua keskenään. (kuva: AOP)

Lue myös: Johnny Depp ei aio enää palata merirosvorooliinsa - ei, vaikka Disney tarjoaisi valtavaa summaa

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnissä uusia paljastuksia pariskunnan suhteesta

Lähteet: People

Kilpailut

Uusimmat