Kuva: AOP / Shutterstock

Johnny Deppin entinen puoliso kommentoi käynnissä olevaa oikeudenkäyntiä - "Se särkee sydämeni"

09.05.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä Jennifer Grey puhuu suhteestaan Deppiin hiljattain julkaistussa muistelmateoksessaan. Hänen mukaansa suhteessa oli niin ylä- kuin alamäkiäkin.

Näyttelijä Johnny Depp, 58, käy paraikaa oikeustaistelua entistä puolisoaan, näyttelijä Amber Heardia, 36, vastaan. Deppin entinen puoliso, niin ikään näyttelijänä tunnettu Jennifer Grey, 62, avaa tuntojaan käynnissä olevasta oikeudenkäynnistä.

Viihdejulkaisu Entertainment Tonightin haastattelussa Grey toteaa oikeudenkäynnin särkevän hänen sydämensä.

- Se on mielestäni surullista ja toivon kaikille hyvää, Grey toteaa haastattelussa.

Depp ja Grey tapailivat yhdeksän kuukauden ajan vuonna 1989. Pariskunta ehti olla hetken aikaa myös kihloissa, ennen kuin Grey päätti kihlauksen.

Grey kuvailee Deppia suloiseksi, rakastavaiseksi ja romanttiseksi

Grey kertoo hiljattain julkaistussa elämänkertateoksessaan ensitreffeistä Deppin kanssa. Hänen mukaansa Depp oli suloinen, omituinen ja hauska. Grey kirjoittaa teoksessaan nähneensä Deppin potentiaalin näyttelijänä.

- Minulla ei koskaan ollut samanlaista näkemystä itsestäni. Sen sijaan keskitin energiani häneen, neuvoin ja kannustin häntä tarttumaan mahdollisuuksiin, Grey kertoo.

Grey on puhunut People-julkaisulle suhteestaan Deppin kanssa. Hänen mukaansa Depp oli tulinen ja suhteessa oli niin ikään ylä- kuin alamäkiäkin. Suhteen edetessä asiat kuitenkin vaikeutuivat. Greyn muistelmien mukaan Depp alkoi myöhästelemään lennoiltaan väittäen nukkuneensa pommiin. Kotiin tultuaan Depp saattoi olla sairaalloisen mustasukkainen ja vainoharhainen Greyn tekemisistä.

- Hänestä tuli pahantuulisempi, ja hän alkoi olla vähemmän läsnä. Murehdin, kuinka voisin koskaan saada leppoisaa, hauskaa, omistautunutta ja ihastuttavaa tyyppiä takaisin, Grey pohtii teoksessaan.

Deppin ja Heardin välinen kunnianloukkausoikeudenkäynti käsittelee vuonna 2018 The Washington Post -lehdessä julkaistua artikkelia, jossa Heard vihjaili Deppin olleen väkivaltainen häntä kohtaan. Vaikka Deppiä ei mainittu artikkelissa nimeltä, viittausten perusteella Depp oli tunnistettavissa artikkelista, joka vaikutti Deppin mukaan negatiivisesti hänen uraansa näyttelijänä.

Lue myös: Amber Heard kertoo Johnny Deppin kohdistaneen häneen seksuaalista väkivaltaa - "Repi pikkuhousuni"

Lue myös: Amber Heard todisti vuorostaan oikeudessa - "Tämä on kamalaa minulle"

Lue myös: Johnny Deppin henkivartija muistelee puuttuneensa parisuhderiitaan: 'En halunnut, että häneen osuu'

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat