Kuva: AOP

Beyoncé edustaa tuoreessa kampanjassa Tiffany-timantti kaulassaan - raivostui, kun kuuli "veritimantin" historiasta

28.08.2021 11:15 - Senja Rapila

Laulajan kerrotaan olevan hyvin pettynyt siihen, ettei legendaarisen Tiffany-timantin historiaa selvitetty paremmin ennen yhteistyökampanjaa Tiffany & Co. -jalokiviliikkeen kanssa.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla siitä, että Beyoncé, 39, on Tiffany & Co. -jalokiviliikkeen uusi kasvo. Tuoreessa kampanjassa laulaja on päässyt pitämään kaulassaan näyttävää harvinaisuutta, nimittäin Tiffany-timanttia, joka on nähty historian aikana vain kolmen muun naisen yllä.

Nyt tuoreimpien tietojen mukaan Beyoncé on raivoissaan siitä, että on suostunut pukemaan timantin ylleen, nimittäin timantin väitetään olevan veritimantti. Mirror-lehti uutisoi väitettävän, että raakatimantti olisi oikeasti kaivettu Beers´ Kimberly -nimisestä kaivoksesta Etelä-Afrikasta huonosti palkatun, tummaihoisen työvoiman toimesta.

Kaivoksessa kerrotaan olleen huonot työolosuhteet, jotka aiheuttivat kohtalokkaita onnettomuuksia. Kaivoksessa kerrotaan myös kuolleen yli 1100 työläistä vain kahden vuoden aikana erilaisiin sairauksiin, kuten keuhkokuumeeseen ja keripukkiin.

Beyoncé on lähteiden mukaan pettynyt siitä, ettei timantin taustaa tarkistettu tarpeeksi hyvin ja ettei hänelle kerrottu Tiffany-timantin todellista historiaa ennen kuin oli jo liian myöhäistä.

- Beyoncé on tietoinen kritiikistä ja on hyvin pettynyt ja vihainen siitä, ettei hänelle kerrottu timantin kyseenalaisesta historiasta. Hän luuli, että kaikki timantin historian yksityiskohdat oli varmistettu, lähteet ovat kertoneet.

Keltainen Tiffany-timantti löydettiin vuonna 1987. Se on ollut löytämisen ja raakatimantista jalokiveksi hiomisen jälkeen vain neljän naisen kaulassa. 

Lue myös: Beyoncén painoa vahdattiin julkisesti jo teini-iässä, avautuu nyt: "Olen kuluttanut liikaa aikaani dieetteihin"

Lue myös: Beyoncé joutui murtovarkauden kohteeksi - rosvot veivät mukanaan valtavan määrän arvoesineitä

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat