Kuva: AOP

Pettämiskohussa rypevä Tristan Thompson ei ole ollut yhteydessä lapseensa - "Ei ole tehnyt mitään"

16.02.2022 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Maralee Nichols ja Thompson harrastivat seksiä viime keväänä Thompsonin 30-vuotisjuhlissa ja tämän seurauksena nainen oli tullut raskaaksi.

Uutisoimme viime joulukuun alussa, että Khloe Kardashianin, 37, ex-mies koripalloilija Tristan Thompson, 30, on saanut lapsen. Näin väitti Maralee Nichols -niminen nainen, joka vaati oikeusteitse Thompsonilta elatusmaksuja.

Lopulta Thompson myönsi tapauksen ja kertoi olevansa lapsen isä. Erään asianajajan mukaan Thompson tulee maksamaan Nicholsille elatusmaksuja ainakin 34 000 dollaria kuukaudessa, eli noin 30 000 euroa. Näin ei ole kuitenkaan vielä tapahtunut.

Nicholsin tiedottaja nimittäin ilmoittaa, että Thompson ei ole ollut missään yhteydessä naiseen.

- Vaikka uutiset sanovat toista, Tristan Thompson ei ole tehnyt mitään tukeakseen poikaansa. Hän ei ole yrittänyt päästä tapaamaan häntä eikä hän ole tarjonnut minkäänlaista rahallista tukea, tiedottaja sanoo Hollywood Life -julkaisulle.

Thompsonin leiri ei ole ainakaan vielä kommentoinut asiaa.

Nichols ja Thompson harrastivat seksiä viime keväänä Thompsonin 30-vuotisjuhlissa ja tämän seurauksena nainen oli tullut raskaaksi. Tuolloin Thompson seurusteli vielä Kardashianin kanssa.

Lue myös: Kuittailiko Khloé Kardashian pettäjämiehelleen? Fanit varmoja asiasta

Lue myös: Khloé Kardashianille pettämiskohu on ollut valtava sokki - 'He suunnittelivat yhteistä elämää'

Lue myös: Pettämiskohussa rypevä Tristan Thompson maksaa valtavat elatusmaksut uudelle lapselleen

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat