Kuva: AOP

Travis Scott haastettiin jälleen oikeuteen - syytetään keskenmenon aiheuttamisesta

15.05.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Artistin Astroworld-konsertti päättyi viime syksynä tragediaan, jonka seurauksena 10 ihmistä sai surmansa ja yli 300 loukkaantui.

Rap-artisti Travis Scott, 31, saattaa joutua pian oikeuden eteen. Viime syksynä hänen traagisesti päättyneellä keikallaan ollut nainen on jättänyt haasteen Scottia vastaan kertoen saaneensa "kammottavia vammoja" konsertin aikana, jotka johtivat keskenmenoon.

Haasteen mukaan nainen oli yleisön joukossa, joka joutui tallatuksi ja murskatuksi vuonna 2021 järjestetyssä konsertissa. Tapahtumat olivat haasteen mukaan aiheuttaneet naiselle vammoja, jotka olivat johtaneet hänen syntymättömän lapsensa menehtymiseen.

Haasteen jättänyt Shanazia Williamson ei ole vahvistanut sitä, kuinka pitkällä raskaus tuolloin oli. Williamson on haastanut räppärin oikeuteen lähes miljoonasta eurosta.

Viihdesivusto Entertainment Tonightin mukaan on syytä ottaa huomioon, että Teksasissa, jossa syyte on nostettu, lain mukaan huolimattomuudesta johtuva sikiön menehtyminen voi johtaa rangaistukseen.

Kyseessä ei ole ensimmäinen traagisten tapahtumien seurauksena nostettu kanne. Kymmenen ihmistä sai surmansa konsertissa ja sadat katsojat loukkaantuivat. 280 uhria vaatii Scottilta yhteensä lähes kahta miljardia euroa.

Viranomaisten mukaan Scottin konsertti ajautui kaaokseen, ja lääketieteellisten tutkimusten perusteella kaikki 10 kuolonuhria menehtyivät puristuksesta johtuneeseen hapenpuutteeseen.

Noin kuukausi kohtalokkaan konsertin jälkeen Scott puhui konsertin tapahtumista. Hän kertoi haastattelussa, ettei kuullut yleisön avunhuutoja konsertin aikana. Scott on myöhemmin vannonut kunnioittavansa uhrien muistoa lanseeraamallaan Project Heal -liikkeellään, jonka tavoitteena on tehdä tapahtumista kaikille turvallisia tiloja.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Kylie Jennerin kumppani ei osallistunut The Kardashians -sarjan ensi-iltaan - hyvästä syystä

Lue myös: Kylie Jenner on pyytänyt miestään vähentämään juhlimista - "Kylie elää elämänsä tärkeintä aikaa"

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat