Kuva: AOP / EPA-EFE

Amber Heard kiistää ulostaneensa Johnny Deppin sänkyyn - "Hän halusi ainoastaan puhua ulosteista"

17.05.2022 17:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Johnny Depp todisti aiemmin nähneensä ulostetta sängyssään. Tämä oli näyttelijän mielestä "outoa" ja "groteskia".

Näyttelijä Amber Heard, 36, kieltää ulostaneensa entisen puolisonsa, näyttelijä Johnny Deppin, 58, sänkyyn. Heardin mukaansa skenaario on vastenmielinen.

Heardin todistus kuultiin eilen maanantaina entisen pariskunnan välisessä oikeudenkäynnissä, kun Heardilta kysyttiin tapauksesta, jossa Depp väittää nähneensä valokuvan ulosteesta hänen sängyssään. Jätökset olivat löytyneet sen jälkeen, kun Heard ystävineen oli poistunut pariskunnan asunnosta vuonna 2016.

Depp kertoi aiemmin todistuksessaan Heardin syyttäneen tapauksesta pariskunnan yorkshirenterriereitä, mutta Depp ei pitänyt tätä uskottavana.

- Elin niiden koirien kanssa vuosien ajan. Se [uloste] ei ollut peräisin niistä koirista. Se ei vain ollut, Depp totesi aiemmin todistuksessaan.

- Siis... Minä nauroin. Se oli niin yllättävää. Se oli niin outoa ja groteskia, etten voinut muuta kuin nauraa, Depp jatkoi.

Deppin pitkäaikainen turvamies todisti niin ikään aiemmin oikeudessa. Hänen mukaansa Heard oli tunnustanut ulostaneensa entisen puolisonsa sänkyyn, jonka lisäksi näyttelijä oli kuvaillut tapahtumaa turvamiehelle "kammottavaksi käytännön pilaksi, joka meni pieleen".

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Todistuksensa aikana Heard kieltää tapauksen olleen tarkoituksenmukainen pila. Hän myös kieltää koskaan käyneensä turvamiehen kanssa edellä kuvattua keskustelua. Heardin mukaan toisella hänen koiristaan on pidätysvaikeuksia. Koira on myös viettänyt Heardin mukaan paljon aikaa heidän sängyssään, ja joskus koiralle saattaa tapahtua vahinko. Hänen kertomansa mukaan koira oleili sängyssä samalla, kun Heard pakkasi tavaroidaan, minkä vuoksi Heard ei ollut huomannut koiralle sattunutta vahinkoa.

Heardin asianajaja kysyi, yrittikö Heard jekuttaa Deppiä, mutta näyttelijä kieltää tämän jyrkästi.

- Ensinnäkin, minusta tuollainen ei ole hauskaa. En tiedä, mitä aikuiset naiset tekevät. Enkä ollut muutenkaan pilailutuulella: elämäni oli hajoamassa palasiksi. Olin elämäni risteyspisteessä. Se oli todella vakava tilanne. Lisäksi kimppuuni oli hyökätty 30-vuotissyntymäpäivänäni väkivaltaisen aviomieheni toimesta, johon olin epätoivoisesti rakastunut ja tiesin, että minun olisi lähdettävä. Se ei ollut hyvä hetki, eikä minusta tuollainen ole hauskaa. Piste. Tuo on vastenmielistä, Heard toteaa todistuksessaan.

Heard kertoo myös todistuksessaan Deppin yrittäneen syyttää Heardin ystäviä tapauksesta. Heardin mukaan tämä ei ole kuitenkaan sellaista, mitä hänen kolmekymppiset naisystävänsä pitäisivät hauskana.

- Avioliittomme oli ohi ja hajoamassa palasiksi silmiemme edessä, emme olleet nähneet toisiamme yli kuukauteen ja hänen äitinsä oli juuri menehtynyt. En voinut uskoa, että hän halusi ainoastaan puhua ulosteista, Heard muistelee.

Heard ja Depp tapasivat toisensa vuonna 2011 Rum Diary -elokuvan kuvauksissa. He avioituivat vuonna 2015, mutta avioliitto päättyi seuraavana vuonna, jolloin Heard haki Deppille lähestymiskieltoa.

Lue myös: Amber Heard, ystävä vai koira? Joku kakkasi Johnny Deppin sänkyyn

Lue myös: Nyt se selvisi - Amber Heard kakkasi Johnny Deppin sänkyyn

Lähde: People

Suosittelemme

Uusimmat