Kuva: AOP

Ystävä: Johnny Depp vitsaili Amber Heardin lyömisellä - "Voin lyödä häntä kasvoihin, eikä kukaan voi sille mitään"

19.05.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Amber Heardin ja Johnny Deppin ystävän aiemmin nauhoitettu todistus kuultiin entisen pariskunnan välisessä oikeudenkäynnissä.

Entisen näyttelijäpariskunnan oikeudenkäynti jatkuu edelleen. Viimeisimpien todistajien joukossa on näyttelijä Amber Heardin, 36, ystävä iO Tillett Wright, 36, jonka ennalta nauhoitettu todistus kuultiin oikeudessa.

Ystävän mukaan näyttelijä Johnny Depp, 58, vitsaili hääpäivänään, että voisi nyt lyödä Heardia kasvoihin, sillä he ovat naimisissa. Ystävä todisti myös, ettei ole koskaan todistanut fyysistä pahoinpitelyä pariskunnan välillä.

Ystävä kertoo valaehtoisena Deppin ja Heardin hääpäivän tapahtumista helmikuussa 2015.

- OIimme kävelemässä seremoniasta häävastaanotolle... Keskustelin Johnnyn kanssa ja onnittelin häntä avioitumisen johdosta. Hän sanoi: 'Olemme naimisissa, nyt voin lyödä häntä kasvoihin, eikä kukaan voi sille mitään', Wright muistelee tapahtumia.

Wright todistaa myös käyneensä useita keskusteluja Deppin kanssa entisen pariskunnan riidoista.

- Suhteen alussa [Depp] ilmaisi olevansa niin rakastunut, että se sai hänet tuntemaan itsensä hulluksi, Wright todistaa. Hän on kuvaillut Deppiä ajoittain vainoharhaiseksi.

- Hän [Depp] ilmaisi epäilevänsä Heardin pettävän häntä makaamalla kanssanäyttelijöiden kanssa. Sanoin hänelle: 'Kuuntele, minä tunnen hänet tietääkseni melko hyvin ja juttelen hänen kanssaan paljon. Luulen, että mikäli hänellä olisi suhde, niin olisin yksi niistä harvoista ihmisistä, joille hän kertoisi asiasta. En pidä salaisuuksia ja valheita kenenkään puolesta ja kertoisin sinulle, jos näin tapahtuisi, jotta voisit tehdä omat päätöksesi', Wright valottaa mennyttä keskustelua.

- 'Tietääkseni näin ei kuitenkaan ole. Hän on todella rakastunut sinuun. Luulen myös hänen olevan huolissaan siitä, että sinulla on suhteita, sillä olette molemmat maailman seksisymboleita. Teidän molempien tulee hyväksyä se, että olette rakastuneita toisiinne, heittäytyä siihen, olla yhdessä ja rakastaa toisianne', Wright jatkaa muisteluaan.

- Depp myös kertoi minulle, että hänen mustasukkaisuutensa saa hänet tuntemaan itsensä hulluksi ja irralliseksi itsestään, että hänen täytyisi saada se hallintaan. Sekä sen, että tämä aiheuttaisi heidän välillään tappeluita, hän toteaa.

(kuva: AOP)

Todistuksensa aikana Depp on kuvaillut omaavansa mustan huumorintajun ja olevansa häpeissään lähettämistään tekstiviesteistä, joita luettiin aiemmin oikeudessa. Eräässä viestissä Depp esimerkiksi toivoi Heardin ruumiin mätänevän auton takakontissa.

Depp on todistanut valaehtoisena, ettei ole koskaan lyönyt Heardia tai muitakaan naisia. Depp on kertonut, että hänen haasteensa tavoitteena on saada esiin totuus tapahtumista entisen pariskunnan välillä. Hän myös toivoo voivansa puhdistaa maineensa, sillä Heard on hänen mukaansa esittänyt väitteitä siitä, että Depp olisi ollut väkivaltainen entistä vaimoaan kohtaan.

Heard puolestaan haastoi Deppin oikeuteen sanoen Deppin masinoineen vihakampanjan häntä vastaan väittäen Heardin väitteiden perheväkivallasta olevan valheellisia.

- Minulla on vain rehellisyyteni, minulla on vain nimeni - se on se, jonka Depp lupasi viedä minulta, Heard totesi aiemmin todistuksessaan.

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynti jatkuu - heitä tullaan kuulemaan seuraavaksi

Lue myös: Amber Heard perusteli, miksi läimäisi Johnny Deppiä: "Kaksi eri tilannetta"

Lue myös: Amber Heard tunnustaa James Francon olleen yökylässä ennen avioerohakemuksen jättämistä

Lähde: People

Suosittelemme

Uusimmat