Kuva: AOP / EPA-EFE

Amber Heard tunnustaa James Francon olleen yökylässä ennen avioerohakemuksen jättämistä

18.05.2022 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Näyttelijä James Francon nimi on noussut aiemminkin oikeudenkäynnissä esiin, sillä Heard on kertonut entisen puolisonsa olleen mustasukkainen kollegastaan.

Näyttelijä Amber Heard, 36, kertoo näyttelijäkollegansa James Francon, 44, viettäneen yön Heardin luona ennen kuin tämä jätti avioerohakemuksen entisestä puolisostaan Johnny Deppistä, 58.

Heardin ristikuulustelun aikana Deppin asianajaja Camille Vasquez esittää näyttelijälle kysymyksiä Heardin todistuksesta, jolla hän haki vuonna 2016 väliaikaista lähestymiskieltoa Deppille perheväkivaltaan vedoten.

Heard kertoo oikeudenkäynnissä kärsineensä univaikeuksista ja paniikkikohtauksista, sillä Depp oli vieraillut hänen asunnollaan. Hänen mukaansa talon henkilökunta oli päästänyt Deppin asuntoon siitä huolimatta, että Heard oli kieltänyt heitä tekemästä näin.

Deppin asianajaja haluaa kuitenkin tietää enemmän Francon vierailusta maaliskuussa 2016 Heardin asunnolla. Näyttelijä kertoo, ettei tiedä, milloin Franco vieraili hänen luonaan. Asianajaja näyttääkin istunnossa valvontakamerakuvaa hissistä. Valvontakameramateriaalista ilmenee, että Franco ja Heard suuntasivat yhdentoista aikaan illalla kohti Heardin asuntoa. Hississä ollessaan Franco lepuutti ajoittain päätään Heardin olkapäällä.

Heard vahvistaa seuralaisensa olleen Franco, sekä sen, että he olivat menossa Heardin asuntoon. Asianajaja haluaa kuitenkin tietää, oliko Heard tietoinen siitä, että Depp ei olisi kotona tuolloin. Heard vastasi, ettei muista, mitä tiesi Deppin aikatauluista.

Francon vierailua seuranneena päivänä Heard jätti avioerohakemuksen silloisesta aviopuolisostaan.

- Hän oli ystäväni. Hän asui naapurissa. Ja suoraan sanottuna olin uuvuttanut tavanomaisen tukiverkostoni, joten olin iloinen saadessani tuohon aikaan mahdollisimman paljon ystävyyttä osakseni, Heard kertoo oikeudessa.

Todistuksessaan Heard kertoo olevansa läheinen ystävä Francon kanssa. He ovatkin tehneet yhdessä kaksi elokuvaa. Heardin mukaan Depp oli usein mustasukkainen ja Depp oli usein epäillyt Heardilla olevan suhde kanssanäyttelijöidensä kanssa. Tämän vuoksi Depp ei olisi halunnut Heardin jatkavan näyttelemistä.

Depp on todennut todistuksessaan epäilleensä, että Heardilla ja Francolla on ollut suhde. Heardin mukaan Depp on puolestaan inhonnut Francoa ja olleen vihainen Heardille, koska tämä oli ottanut vastaan työn, jossa olisi tekemisissä Francon kanssa.

Depp on haastanut entisen puolisonsa oikeuteen kunnianloukkauksesta Heardin kirjoittaman esseen vuoksi, jossa hän kertoi joutuneensa perheväkivallan uhriksi. Vaikkei Heard nimennyt Deppiä artikkelissa, oli hän tunnistettavissa esseestä.

Heard on vastavuoroisesti nostanut kanteen entistä puolisoaan vastaan syyttäen tätä vihakampanjan lietsomisesta.

Lue myös: Amber Heard syyttää Johnny Deppin asianajajia Aquaman 2 -roolin pienentymisestä: "Se on kidutusta"

Lue myös: Amber Heard kiistää ulostaneensa Johnny Deppin sänkyyn - "Hän halusi ainoastaan puhua ulosteista"

Lue myös: Amber Heard perusteli, miksi läimäisi Johnny Deppiä: "Kaksi eri tilannetta"

Lähde: People

Suosittelemme

Uusimmat