Kuva: AOP

Amber Heardin meikkaaja todistaa auttaneensa peittämään ruhjeita - "Hänellä oli värjäytymiä silmien ympärillä ja nenässä"

20.05.2022 12:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Ennalta nauhoitetussa todistuksessa meikkitaiteilija Melanie Inglessis kertoo auttaneensa peittämään ruhjeita näyttelijän kasvoilta joulukuussa 2015.

Näyttelijä Amber Heardin, 36, ja tämän entisen puolison, näyttelijä Johnny Deppin, 58, välinen kunnianloukkausoikeudenkäynti on jatkunut jälleen.

Oikeudenkäynnissä oli keskiviikkona vuorossa Heardin entisen meikkitaiteilijan, Melanie Inglessisin, aiemmin nauhoitetun todistuksen kuuleminen.

Todistuksessa Inglessis kertoo auttaneensa Heardia peittämään ruhjeita ja mustelmia, jotka näyttelijä oli väitetysti saanut fyysisistä yhteenotoista Deppin kanssa. Meikkitaiteilija kertoo yksityiskohtaisesti, kuinka ruhjeita oli peitetty Heardin kasvoista ennen esiintymistä The Late Late Show With James Corden -ohjelmassa. Heard vieraili ohjelmassa 16. joulukuuta 2015.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Heardin asianajaja näytti kuvia vammoista, joiden Inglessis vahvistaa olevan samanlaisia, kuin hänen peittämänsä ruhjeet. Meikkitaiteilija kuvailee Heardin näyttäneen tuolloin siltä, kuin häntä olisi puskettu päällä.

- Hänellä oli värjäytymiä silmien ympärillä ja nenässään, meikkitaiteilija kuvailee. Hän kertoo myös nähneensä Heardin huulessa viillon.

Depp on aiemmin kiistänyt puskeneensa entistä vaimoaan päällään.

Heardin asianajajan kysyessä, millä tuulella näyttelijä oli esiintyessään ohjelmassa, meikkitaiteilija kuvailee näyttelijän olleen vihainen, surullinen sekä hieman arvaamaton.

Deppin asianajajan kysyessä Inglessisiltä, onko tämä koskaan nähnyt Deppin olevan väkivaltainen Heardia kohtaan, meikkitaiteilija vastaa kieltävästi. Hänen mukaansa kaikki väkivaltaisuuteen liittyvät väitteet ovat tulleet Heardilta.

- Aina oli jonkinlaisia konflikteja, joitain riitoja: fyysisiä riitoja, verbaalisia riitoja, joitakin ongelmia, Inglessis kuvailee.

Deppin asianajaja korostaa, ettei meikkitaiteilija tiennyt ruhjeiden alkuperää. Tämän Inglessis vahvistaa.

Helmikuussa 2021 nauhoitetussa todistuksessa Inglessis kertoo ystävystyneensä Heardin kanssa työsuhteensa aikana, mutta niin ikään työ- kuin ystävyyssuhde ovat sittemmin katkenneet. Hän kertoo kuitenkin toivovansa Heardille kaikkea hyvää.

Kaikki Heardin ja Deppin välisestä oikeudenkäynnistä kirjoitetut uutiset löydät täältä.

Lue myös: Ystävä: Johnny Depp vitsaili Amber Heardin lyömisellä - "Voin lyödä häntä kasvoihin, eikä kukaan voi sille mitään"

Lue myös: Amber Heard pidätettiin väkivallasta jo aiemmassa suhteessaan - ex-kumppanin mukaan tapausta liioiteltiin

Lue myös: Amber Heardin sisko sanoo Johnny Deppin lyöneen heitä molempia: "Hän tuli takaa ja löi minua"

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Uusimmat