Kuva: AOP / EPA

Ed Sheeran yllätti faninsa somejulkaisullaan: "Olemme saaneet toisen kauniin pikku tytön"

20.05.2022 09:00 - Riia Frost

Muusikko Ed Sheeran kertoo olevansa nykyään kahden tyttölapsen isä.

Laulaja ja lauluntekijä Ed Sheeran, 31, yllätti faninsa positiivisesti Instagram-julkaisullaan, kun tähti ilmoitti olevansa nykyään kahden lapsen isä. Pop-tähti ja hänen vaimonsa Cherry Seaborn, 30, kertovat olevansa ikionnellisia uudesta perheenjäsenestään.  

"Haluamme kertoa teille, että olemme saaneet toisen kauniin pikku tytön. Olemme molemmat todella rakastuneet häneen ja olemme onnemme kukkuloilla siitä, että saamme olla nyt neljän hengen perhe", Sheeran kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa koko julkaisun täältä.

Pariskunta ei ole toistaiseksi paljastanut uuden lapsensa nimeä tai tarkkaa syntymäpäivää. Aviopari sai esikoistyttärensä Lyran elokuussa 2020.

Vaikka pariskunta pitää edelleen kiinni yksityisyydestään, Sheeran on kuitenkin aikaisemmin kertonut Hollywood Life -julkaisulle, millaista on ollut isyys ensimmäisen tyttären kanssa. Sheeran myönsi, ettei Lyra ole niinkään muusikkoisänsä fani, vaan itkee joka kerta, kun artisti alkaa soittamaan lapselleen omaa musiikkiaan. Lohdutukseksi Sheeran kuitenkin sanoi, että onneksi Lyra sentään pitää hänen Shape of You -megahitistään.

Sheeran nousee kaksi kertaa Helsingin Olympiastadionin lavalle elokuussa 2022. Sheeran on esiintynyt Suomessa aikaisemmin vuonna 2019.

(kuva: AOP / EPA)

Lue myös: Ellinoora kertoo Ed Sheeranin laittaneen hänelle viestiä Instagramissa: "Olin tästä aivan otettu"

Lue myös: Ed Sheeran muistelee musiikkivideon kuvauksia Ukrainassa: "Ei merkkiäkään tulevasta kauhusta"

Lähteet: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat