Kuva: AOP

Gisele Bündchen muistelee aikoja Victoria's Secretin alusvaatemallina - 'En halunnut peppuni näkyvän'

22.05.2022 13:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Huippumalli työskenteli vuosien ajan tunnetulle alusvaatemerkille. Vaikka työ oli hänen mielestään ihanaa, liittyi siihen myös epämiellyttäviä asioita.

Huippumalli Gisele Bündchen, 41, muistelee Britannian Voguen haastattelussa aikojaan alusvaatemerkki Victoria's Secretin mallina.

- Pidin aina huolen siitä, että takapuoleni on peitetty, sillä minusta tuntui epämukavalta kulkea lavalla peppu ulkona roikkuen, hän muistelee.

- Ajattelin, ettei se tule tapahtumaan. Minulla oli kuitenkin aina hauskaa näytöksissä. Ne olivat aina produktioita, joissa oli joku laulamassa ja jotain tapahtumaa. Se oli hauska kokemus, Bündchen kertoo muotinäytöksistä lähes kahden vuosikymmenen takaa.

Huippumalli edusti viimeisen kerran Victoria's Secretin mallina vuonna 2007. Hän aloitti alusvaatemerkin palveluksessa vuonna 1999.

(kuva: AOP)

Laulaja Justin Timberlake esiintyi vuonna 2006 Victoria's Secretin muotinäytöksessä ja esiintymisen aikana mallit poseerasivat lavalla. Bündchenin asussa voi kuitenkin huomata jotakin erikoista. Hänen siipensä ovat nimittäin rikki.

- Kuten näette, niin tuo toinen puoli ei näytä jostain syystä siiveltä. Muistan kaikkien kauhistelleen, että siipi on rikki, mutta totesin, että ihan sama, nyt on mentävä. Piti vain esiintyä rikkinäisen siiven kanssa, hän kertoo.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Maailman parhaiten palkatut huippumallit listattiin - yksi kaunotar selvästi ylitse muiden

Lue myös: Supermalli Gisele Bündchen hehkuu onnea jalkapalloilijamiehensä kanssa

Lue myös: Hollywood-tähdet, joiden kaksoissisaruksesta et tiennyt

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat