Kuva: AOP

Megan Fox ja Machine Gun Kelly astelevat pian alttarille - haluavat "synkät" ja "seksikkäät" häät

01.06.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Artisti on kutsunut Foxia aiemmin julkisesti vaimokseen, joka saattaa olla merkki siitä, että pariskunta on avioitunut kaikessa hiljaisuudessa.

Näyttelijä Megan Fox, 35, ja muusikko Machine Gun Kelly, 32, tulevat astelemaan alttarille lähiaikoina. Viihdejulkaisu Entertainment Tonightin mukaan pariskunta viimeistelee hääsuunnitelmiaan ja juhlat tulevat olemaan kyllästetty punkrock-glamourilla.

- He haluavat synkät, seksikkäät, erittäin punkrock- ja glamour-henkiset juhlat. He suunnittelevat häitä yhdessä ja odottavat pian elämässä alkavaa, uutta aikakautta. He odottavat, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, sekä sitä, että pääsevät viettämään elämäänsä yhdessä, lähde kertoo julkaisulle.

- Heidän suhteensa on erittäin intensiivinen, synkkä, romanttinen ja seksikäs, jonka vuoksi he haluavat häidensä olevansa samanlaiset, lähde jatkaa.

Vaikka hääjuhlan päivämäärää ei ole vielä kerrottu julkisuuteen, on Kelly ryhtynyt kutsumaan Foxia vaimokseen. Muusikko esiintyi toukokuussa Billboard Music Awardseissa kappaleella Twin Flame, jonka hän omisti vaimolleen ja "syntymättömälle lapselleen."

(kuva: AOP / Shutterstock)

Artisti kertoi esiintymisensä alussa omistavansa kappaleen vaimolleen. Tämä saattaa viitata siihen, että kaksikko olisi mennyt jo aiemmin naimisiin kaikessa hiljaisuudessa. Kesken esityksen Kelly pysähtyi ja kertoi kappaleen olevan omistettu myös "syntymättömälle lapselleen."

Voit katsoa esiintymisen alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Onko Megan Fox raskaana? Machine Gun Kellyn vihjaus esityksensä aikana herättää epäilyksiä

Lue myös: Machine Gun Kelly ja Megan Fox ottivat samanlaiset tatuoinnit sormiinsa - kuva

Lue myös: Machine Gun Kellyn 30 000 euron manikyyri häikäisee - kynsissä lähes 900 timanttia

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat