Kuva: AOP

Julkkikset reagoivat Johnny Deppin voittoon oikeudenkäynnissä - Michael Monroe jakoi yhteiskuvan Deppin kanssa

02.06.2022 13:15 - Iiro Myllymäki

Monet julkkikset ovat osoittaneet tukensa Deppille tämän voitettua oikeudenkäynnin ex-puoliso Amber Heardia vastaan.

Johnny Deppin, 58, ja Amber Heardin, 36, välisessä kunnianloukkausoikeudenkäynnissä on tultu loppuratkaisuun. Valamiehistö on antanut päätöksensä, jonka mukaan Heard syyllistyi Deppin kunnianloukkaukseen ja joutuu maksamaan miehelle 15 miljoonan dollarin, eli noin 14,1 miljoonan euron, vahingonkorvaukset. Myös osa Heardin kunnianloukkaussyytteistä Deppiä kohtaan meni läpi, ja Depp määrättiin maksamaan Heardille kaksi miljoonaa dollaria, eli noin 1,9 miljoonaa euroa.

Valamiehistön päätöstä pidetään merkittävänä voittona Deppille. Sekä Heard että Depp ovat kommentoineet tulosta, ja kaksikon kommenteista pääset lukemaan täältä ja täältä.

Oikeudenkäyntiä on seurattu tiiviisti ympäri maailmaa, ja valamiehistön päätös on niin ikään nostattanut paljon reaktioita. Myös monet julkisuudenhenkilöt ovat kommentoineet lopputulosta. Suomessa rockmuusikko Michael Monroe on osoittanut tukensa Deppille jakamalla yhteiskuvan näyttelijätähden kanssa. Aihetunnisteena lukee ”justice for Johnny Depp”, eli ”oikeutta Johnny Deppille”.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Kuvan alle on kommentoinut artisti Mikael Gabriel.

”Justice served!” Gabriel kirjoittaa, eli ”oikeus toteutui” vapaasti suomennettuna.

Myös rokkari Jussi69 on jakanut yhteiskuvan Deppin kanssa Instagramissa. Aihetunnisteina ovat englanniksi kirjoitetut sanat ”totuus” ja ”oikeus”.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Maailmalla muun muassa tv-tähti Sharon Osbourne on kertonut tuntemuksistaan päätöksen suhteen.

- En odottanut tätä. Halusin Johnnyn voittavan, mutta en odottanut niin käyvän, Osbourne kommentoi Piers Morganin TalkTV-kanavan ohjelmassa.

Valehtelevat viettelijät -ohjelmasta tuttu näyttelijä Ashley Benson juhlisti tulosta Instagramissa. Nainen jakoi kuvan Johnny Deppistä ytimekkään tekstin kera.

”Kyllä!” Benson kirjoitti mustien sydänemojien kera.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Kyseisestä kuvasta on tykännyt muun muassa Jennifer Aniston.

Johnny Deppille tukea on osoittanut myös supermalli Naomi Campbell. Campbell on kommentoinut Deppin Instagram-päivitystä, jossa mies antaa kommenttinsa oikeuden päätökseen. Malli on kommentoinut päivitystä neljällä punaisella sydänemojilla.

Lue myös: Amber Heard hävisi oikeustaistelun Johnny Deppiä vastaan - 'Edes todisteet eivät riittäneet Deppin vaikutusvaltaa vastaan'

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnin tulos selvillä - "Sain elämäni takaisin"

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat