Kuva: AOP / EPA-EFE

Pop-tähti puhuu musiikkinsa yhteydestä seksiin: "Haluan, että ihmiset jopa kiihottuisivat siitä"

03.06.2022 08:15 - Riia Frost

Charlie Puth kertoo muun muassa ensimmäisestä seksikokemuksestaan ja paljastaa, minkä yhtyeen kappaleen soidessa hän on masturboinut.

Muun muassa Attention-, Light Switch - ja We Don’t Talk Anymore -hiteistä tunnettu artisti Charlie Puth, 30, kertoo Bustle-julkaisun haastattelussa muun muassa ensimmäisestä seksikokemuksestaan. Muusikko kertoo olleensa tuolloin esiintymässä pienessä konsertissa Bostonissa 21-vuotiaana.

- Tämä tyttö tuli luokseni ja pyysi nimikirjoitusta rintakehäänsä. Ajattelin silloin, että ”tunnen oloni rokkitähdeksi", Puth muistelee.

- En nähnyt häntä sen jälkeen enää uudestaan, Puth lisää.

Puth paljastaa, että häntä välillä harmittaa se, ettei ensimmäinen kerta ollut niin ikimuistoinen.

- Hän oli ihastuttava, mutta se saa minut joskus surulliseksi, koska toivon, että vanhempi versio itsestäni olisi sanonut minulle silloin, että ”saatat haluta tehdä tästä hieman ikimuistoisemman”, Puth toteaa.

Muusikko puhuu myös musiikin ja seksin yhteydestä toisiinsa ja artisti uskookin, että ne kaksi ovat tietyllä tavalla kietoutuneet yhteen. Puth jopa paljastaa, että hänellä on hieman eriskummallinen toive siitä, miten hän haluaisi musiikkinsa vaikuttavan ihmisiin.

- Tämä on todella outo lause, mutta jos musiikistani soitettaisiin pelkästään instrumentaalinen versio, niin haluan, että ihmiset voisivat jopa kiihottua siitä, Puth sanoo.

Puth kuitenkin korostaa, että hänen olisi itse todella vaikea kiihottua musiikin soidessa taustalla, koska hän alkaisi analysoimaan kappaletta ja sen nuotteja. Puth kuitenkin paljastaa yhden kappaleen olleen poikkeus.

- Ensimmäinen kappale, jonka soidessa masturboin, oli Maroon 5 -yhtyeen This Love. Nykyään Adam Levine on hyvä ystäväni, ja kun kerroin hänelle tämän tarinan, hän vain totesi sen olevan todella outoa, Puth paljastaa.

Charlie Puth kertoo häntä välillä harmittavan, ettei ensimmäinen seksikokemus ollut niin ikimuistoinen. (kuva: AOP)

Lue myös: Charlie Puth murtui kyyneliin somessa - "Elämäni pahin vuosi"

Lue myös: Hurjapäät-tunnuskappaleen esittäjä: "En halunnut laulaa kappaletta" 

Lähteet: People, Bustle

Kilpailut

Uusimmat