Kuva: AOP

Sarah Jessica Parkerin ja Kim Cattrallin välit ovat edelleenkin huonot - "En halua tapella"

05.06.2022 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Sarah Jessicar Parker sanoo, että asiat ovat hyvin monimutkaisia.

Sinkkuelämää-sarjasta tutut näyttelijät Sarah Jessica Parker, 57, ja Kim Cattrall, 65, ovat molemmat puhuneet julkisuudessa, että he eivät ole enää ystäviä. Parker ei kuitenkaan halua, että mediassa käytetään sanaa "tappelu".

- Mitään tappelua ei ole olemassa. Minun puoleltani ei ole ollut julkista kiistaa tai syytöksiä, Parker sanoo The Hollywood Reporter's Awards Chatter -podcastin haastattelussa.

- En halua, enkä ole koskaan halunnut, tapella ihmisten kanssa, joiden kanssa olen työskennellyt.  Olen ollut hyvin varovainen siinä, että en sano mitään ikävää, koska en halua hoitaa asioita niin. Varsinkaan näin monimutkaisia, Parker jatkaa.

Cattrall on tylyttänyt Parkeria kovin sanoin julkisesti. Muun muassa Parkerin kommentoitua sosiaalisessa mediassa ottavansa osaa Cattrallin veljen menehtymiseen, Cattrall ei ollut valmis hautaamaan sotakirvestä.

"Jatkuva tavoittelusi on kipeä muistutus siitä, kuinka julma olit silloin ja olet nyt. Anna minun tehdä tämä hyvin selväksi. Et ole perhettäni. Et ole ystäväni. Lakkaa hyväksikäyttämästä meidän tragediaamme ylläpitääksesi 'kiltin tytön' persoonaasi", Cattrall vastasi Parkerille.

Parkerin mukaan Cattrallia ei pyydetty mukaan And Just Like Thatiin, joka on Sinkkuelämää-sarjan jatko-osa. Syynä oli osittain, että Cattrall oli jo aiemmin kieltäytynyt uudesta Sinkkuelämää-elokuvasta. On myös uskottu, että Cattrallin ja Parkerin välit ovat niin huonot, että he eivät voi enää työskennellä samoissa kuvauksissa.

Kim Cattrall. (kuva: AOP)

Lue myös: Sarah Jessica Parker ei ole jutellut Sinkkuelämää-kollegalleen raiskaussyytösten jälkeen

Lue myös: Sarah Jessica Parkerin ja Matthew Broderickin lapset nähtiin julkisuudessa - poseerasivat medialle

Lue myös: Sarah Jessica Parker ei toivo Kim Cattrallin palaavan And Just Like Thatiin: "Emme lähestyneet Kimiä"

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat