Kuva: AOP

Kim Kardashian ja Pete Davidson pohtivat yhteenmuuttoa - 'He viettävät kaiken vapaa-aikansa yhdessä'

05.06.2022 22:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunta on seurustellut viime syksystä saakka, joten saman katon alle muuttaminen olisi lähteen mukaan seuraava luonnollinen askel heidän suhteessaan.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, on seurustellut puolisonsa, koomikko Pete Davidson, 28, nyt kahdeksan kuukauden ajan. Parin lähipiiriin kuuluva henkilö on kertonut pariskunnan keskustelleen muuttamisesta saman katon alle.

- Kim ja Pete viettävät kaiken vapaa-aikansa yhdessä, joten on loogista, että he keskustelevat seuraavan askeleen ottamisesta ja yhteenmuuttamisesta, lähde paljastaa.

Lähteen mukaan kumpikin suhtautuu mahdolliseen yhteenmuuttoon vakavasti. Hänen mukaansa Kardashianin on ensin keskusteltava asiasta kaikkien neljän lapsensa kanssa, jotka hänellä on yhdessä entisen puolisonsa, rap-artisti Kanye Westin, 44, kanssa.

Lähipiiristä tiedetään kertoa myös Westin ajatuksista mahdollisesta yhteenmuutosta.

- Päättivätpä he edetä tai eivät suunnitelmansa kanssa, tämä ei ole sellainen asia, josta Kim keskustelee Kanyen kanssa. Hänen [Kardashian] mielestä tämä ei ole sellainen asia, joka kuuluisi Westille. West on vapaa elämään kenen kanssa haluaa, joten Kim odottaa vastavuoroisesti samaa, lähipiiristä todetaan.

Lähteen mukaan Kardashian ja Davidson tulisivat muuttamaan Kardashianin Calabasissa sijaitsevaan kartanoon.

Lue myös: Jennifer Lopez ja Kim Kardashian muistivat rakkaitaan pienellä yksityiskohdalla - onko kyseessä uusi trendi?

Lue myös: Kim Kardashian kertoo, kuinka päätyi yhteen Pete Davidsonin kanssa - aluksi mielessä oli ainoastaan petipuuhat

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat