Kuva: AOP

Kanye West viettää tänään syntymäpäiviään - eksä onnitteli sosiaalisessa mediassa

08.06.2022 13:45 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Aiemmin tänään uutisoimme pariskunnan eronneen jo muutama viikko sitten kaikessa hiljaisuudessa.

Julkisuudessa ryvettynyt rap-artisti Kanye West, 45, viettää tänään 8. kesäkuuta syntymäpäiväänsä.

Uutisoimme hiljattain artistin eronneen puolisostaan Chaney Jonesista, 24, mutta mallina työskentelevä Jones onnitteli Westia Instagram-tarinassaan aamupäivällä Suomen aikaa julkaistussa tarinassaan.

"Hyvää syntymäpäivää, rakastan sinua", Jones kirjoittaa julkaisussaan, johon hän on liittänyt myös videon TikTok-tililtään, joka on kuvakooste pariskunnan yhteiskuvista. Kyseinen video ei ole kuitenkaan enää nähtävillä Jonesin TikTok-tilillä.

West on ollut runsaasti julkisuudessa erottuaan tosi-tv-tähti Kim Kardashianista, 41. Hän seurusteli alkuvuodesta näyttelijä Julia Foxin, 32, kanssa. Erottuaan Foxista artisti nähtiin pian viettämässä aikaa Jonesin seurassa.

Artisti oli runsaasti julkisuudessa käyttäydyttyään sekavasti sosiaalisessa mediassa. Hän muun muassa solvasi koomikko Trevor Noahia ja julkaisi musiikkivideon, jossa kidnappaa ja hautaa elävältä entisen vaimonsa nykyisen kumppanin, koomikko Pete Davidsonin, 28.

West on toiminut musiikin parissa yli kahden vuosikymmenen ajan. Hän on tehnyt niin omaa musiikkia kuin myös tuottanut kappaleita muille artisteille. West tunnetaan myös Yeezy-vaatemerkin kärkihahmona. Vaatemerkki suunnitteleen muun muassa kenkiä. Artisti ilmoitti myös hiljattain uudesta aluevaltauksestaan: hän nimittäin kertoi uudistavansa McDonaldsin ruokapakkauksia.

Lue myös: Kanye West vietti isä-tytär-aikaa North Westin kanssa lounaan merkeissä - näyttäytyivät Nobussa

Lue myös: McDonald'sin pakkaukset saavat uuden ilmeen – suunnittelijana Kanye West

Lue myös: Kanye West muistelee edesmennyttä äitiään musiikkivideolla - äidin kohtalo johti lakimuutokseen

Kilpailut

Uusimmat