Kuva: AOP

Britney Spearsin häissä dramaattinen käänne - ex-aviomies yritti kuokkia seremoniaan

10.06.2022 18:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Useiden lähteiden mukaan poliisi kutsuttiin Britney Spearsin ja Sam Asgharin häihin häätämään aggressiivinen tunkeilija.

Pop-tähti Britney Spears ja näyttelijä Sam Asghari menivät naimisiin 9. kesäkuuta Los Angelesissa. Hääseremoniaan osallistui noin 60 kutsuvierasta mukaan lukien Paris Hilton, Drew Barrymore ja Madonna.

Pariskunnan häihin jouduttiin kuitenkin hälyttämään poliisit, kun Spearsin ex-aviomies Jason Alexander yritti kuokkia juhliin aggressiivisesti. Useiden lähteiden, kuten USA Today - ja Variety-julkaisujen, mukaan Alexander oli aloittanut Instagram-live-lähetyksen juuri ennen hääpaikalle saapumista ja kuvannut hänen kuokkimisyrityksensä.

TMZ-julkaisu sai haltuunsa kyseisen videon, jossa näkyy, kuinka Alexander kulkee luvatta asunnon sisällä ja huutaa Spearsin nimeä etsien häntä. Vartijat pyytävät Alexanderia lähtemään, mutta ex-aviomies sanoo: ”Älä koske minuun, minulla on ase.” Vartijat jahtasivat häntä asunnossa ja ex-aviomies saatiin lopulta kiinni rakennuksen pihalla ja hänet pidätettiin. Ventura Countyn sheriffin tiedottaja kertoo, että myöhemmin samana päivänä Alexanderille annettiin lähestymiskielto, joka vaatii häntä pysymään poissa Spearsin läheisyydestä.

Spearsin asianajaja Matthew Rosengart sanoo laulajan olevan nyt turvassa, ja että Alexander tulee kohtaamaan tekonsa suuret seuraamukset.

- Työskentelen henkilökohtaisesti sheriffin osaston kanssa varmistaakseni, että herra Alexander asetetaan aggressiivisesti syytteeseen lain nojalla, Rosengart kertoo.

Alexander ja Spears menivät naimisiin Las Vegasissa vuonna 2004, mutta erosivat 55 tuntia hääseremonian jälkeen. Alexander tuki ex-vaimoaan julkisesti, kun Spears taisteli holhouskiistan keskellä ja on väittänyt, että hän on pop-tähden kanssa edelleen tekemisissä.

Tuore aviopari ei ole toistaiseksi kommentoinut hääseremoniansa välikohtausta. Häiriköinnin jälkeen lähteet kertovat Spearsin kävelleen alttarille Versace-merkkisessä häämekossa ja Elvis Presleyn Can’t Help Falling in Love -kappaleen soidessa taustalla.

Britney Spears ja Sam Asghari. (kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: Britney Sears on mennyt naimisiin - häissä noin 60 vierasta

Lue myös: Britney Spearsin lähipiiristä huhutaan - pop-tähti naimisiin tänään

Lähteet: TMZ, USA Today, Variety, NBC News, People

Kilpailut

Uusimmat