Kuva: AOP / EPA-EFE

Britney Spearsin äiti kommentoi pop-tähden hääkuvaa huonoista väleistä huolimatta - "Rakastan sinua"

13.06.2022 09:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Spears ei ole tällä hetkellä kovinkaan hyvissä väleissä perheenjäsentensä kanssa ja on jopa väittänyt julkisesti muun muassa hänen äitinsä ja siskonsa käyttäneen häntä hyväkseen suosion ja huomion vuoksi.

Pop-laulaja Britney Spearsin, 40, ja näyttelijä Sam Asgharin, 28, häitä juhlittiin torstaina 9. kesäkuuta ja seremoniaan osallistui noin 60 vierasta. Kyseisiin vieraisiin kuuluivat monet julkkikset, kuten Madonna, Selena Gomez ja Paris HiltonVanity Fair -julkaisun mukaan myös Spearsin veli Bryan Spears oli kutsuttu häihin, mutta hän ei päässyt paikalle toistaiseksi tuntemattomasta syystä.

Ilman kutsua jäivät kuitenkin laulajan perheenjäsenet, mukaan lukien pop-tähden äiti Lynne Spears, 67, isä Jamie Spears, 69 ja sisko Jamie Lynn Spears, 31. Laulaja ei ole tällä hetkellä kovinkaan hyvissä väleissä kyseisten perheenjäsentensä kanssa ja on jopa väittänyt julkisesti muun muassa hänen äitinsä ja siskonsa käyttäneen häntä hyväkseen suosion ja huomion vuoksi. Perheenjäsenten välit ovat vain pahentuneet sen jälkeen, kun Spears vapautui isänsä holhouksesta marraskuussa 2021. 

Kun Spears julkaisi joitakin kuvia häistään Instagram-tilillään, laulajan äiti lähetti tyttärelleen onnitteluviestin julkaisun kommenttikenttään.

”Näytät säteilevältä ja onnelliselta! Teillä on oikein unelmahäät ja niiden juhliminen kotonasi on koskettavaa ja erityistä. Olen niin onnellinen puolestasi ja rakastan sinua”, Lynne Spears kirjoittaa.

E! News -julkaisun mukaan Spearsin äiti myös tykkäsi Asgharin siskon Fay Asgharin julkaisusta, jossa sisar kehuu pariskunnan häiden olleen hänen kaunein ja tunteikkain kokemus ja iloitsee veljensä naimisiinmenosta. Spearsin tarkkaavaiset fanit huomasivat myös, että muusikon äiti oli tykännyt laulajan ex-aviomiehen Jason Alexanderin Instagram-julkaisusta viikko ennen kuin tämä yritti kuokkia agressiivisesti pariskunnan häihin. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan varmuutta sille, että Spearsin äidillä olisi mitään tekemistä Alexanderin teon kanssa.

Pop-tähti ei ole toistaiseksi vastannut äitinsä somekommenttiin, mutta hänen faninsa ovat kuitenkin kritisoineet Lynnen viestiä. Spearin perheenjäsenet veljeä lukuunottamatta ovat olleet jo pitkään laulajan fanien vihan kohteena muun muassa holhouskiistan vuoksi.

Spearsin kaikki julkaisut hääseremoniasta voit katsoa helposti pop-tähden Instagram-tililtä.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Britney Spearsin häissä dramaattinen käänne - ex-aviomies yritti kuokkia seremoniaan

Lue myös: Britney Sears on mennyt naimisiin - häissä noin 60 vierasta

Lähteet: E! News, Vanity Fair

Kilpailut

Uusimmat