Kuva: AOP

Kim Kardashian ja Pete Davidson lomailevat Tahitilla - Davidson läpäisi "poikaystävätestin"

14.06.2022 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Yhdellä maailman seuratuimman Instagram-tähden puolisolla on pysyttävä kamera kädessä. Davidson läpäisi tältä osin "poikaystävätestin".

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian, 41, viettää paraikaa lomaa kumppaninsa, koomikko Pete Davidsonin, 28, kanssa. Tosi-tv-tähti jakoi Instagram-tilillään kuvia pariskunnasta rantamaisemissa. Kaksikko on viettänyt aikaa meloen ja rantavedessä poseeraten.

Kardashian jakoi Instagram-tarinassaan videon itsestään kahlaamassa, jonka Davidson on kuvannut.

"Hän läpäisi 'sisältöä kuvaava poikaystävä' -testin", Kardashian kirjoittaa tarinassaan. Davidson on siis mitä ilmeisimmin mainio kumppani yhdelle Instagramin seuratuimmista henkilöistä, jonka tilille ilmestyy uutta materiaalia tiuhaan. Tosi-tv-tähdellä on tällä hetkellä 318 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja TikTokissa seuraajia on 3,6 miljoonaa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kardashian ja Davidson ovat pitäneet yhtä viime lokakuusta lähtien, ja koomikko on hiljattain tehnyt tuttavuutta myös tosi-tv-tähden lasten kanssa. Davidson on nähty hiljattain viettämässä aikaa Kardashianin vanhimman tyttären, North Westin, 8, kuin nuorimman pojan, Saint Westin, 6, kanssa.

Kardashianilla on neljä yhteistä lasta entisen puolisonsa, rap-artisti Kanye Westin, 45, kanssa. Westillä on ollut haasteita hyväksyä entisen vaimonsa uusi suhde. Artisti julkaisi muun muassa alkuvuonna musiikkivideon, jossa hän kidnappaa ja hautaa Davidsonin elävältä.

Lue myös: Kim Kardashian kertoo, kuinka päätyi yhteen Pete Davidsonin kanssa - aluksi mielessä oli ainoastaan petipuuhat

Lue myös: Pete Davidson tekee tuttavuutta Kim Kardashianin jälkikasvuun - käsi kädessä lounaalle

Lue myös: Aikovatko Kim Kardashian ja Pete Davidson hankkia lapsia? Lähde paljastaa

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat