Kuva: AOP

Kardashianit perivät Blac Chynalta satoja tuhansia oikeudenkäyntikuluja - asianajaja vastaa

15.06.2022 14:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Blac Chyna ja Kardashian-Jennerit kohtasivat hiljattain oikeudessa, joka päätyi tosi-tv-perheen eduksi.

Televisiosta tuttu Kardashian-Jenner-perhe kävi hiljattain oikeustaistelua tosi-tv-tähti Blac Chynaa, 34, vastaan. Chynan oikea nimi on Angela White.

Chynan mukaan perheen toiminta oli vaikuttanut siihen, että hänestä kertova tosi-tv-sarjan kuvaaminen lopetettiin vain ensimmäisen tuotantokauden jälkeen. Oikeus päätti tapauksen Karhashian-Jennereiden eduksi.

Tosi-tv-perhe jätti aiemmin tässä kuussa Chynalle virallisen vetoomuksen, jossa he vaativat häneltä lähes 400 000:n dollarin oikeudenkäyntikulujen korvausta.

Chynan asianajaja on kommentoinut perheen vaatimuksia.

- Kris Jennerin yritys vahingoittaa Angela Whitea, hänen lapsenlapsensa Dream Kardashianin äitiä, ei toimi, asianajaja toteaa Entertainment Tonight -julkaisulle.

Asianajajan mukaan Kalifornian lain mukaan oikeudenkäyntikulut korvataan syytetyille ainoastaan siinä tapauksessa, että nämä todetaan syyttömiksi. Hänen mukaansa oikeudenkäynnissä ei käynyt näin, vaan valamiehistö oli tullut siihen tulokseen, että tosi-tv-perheen esittämät syytökset Chynan väkivaltaisuudesta olivat vääriä.

Oikeudenkäynnin aikana Kardashian-Jennerin perhe piti kiinni siitä, ettei heillä ole ollut valtaa päättää, mitkä ohjelmat esitettäisiin ja mitkä eivät.

Lue myös: Blac Chyna ei ole tyytyväinen oikeudenkäynnin tuomariin - 'Oli vihamielinen ja äärimmäisen puolueellinen'

Lue myös: Kostopornoa sosiaalisessa mediassa - Kardashianit ja Blac Chyna vastakkain oikeudessa

Lue myös: Kardashian-Jennerit voittivat oikeustaistelun Blac Chynaa vastaan

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat