Kuva: AOP

Kesha puhuu seksuaalisuudestaan Pride-julkaisussaan: "En oikein tiedä, mitä olen"

20.06.2022 19:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Artisti toteaa uudessa julkaisussaan, ettei edes toistaiseksi halua määritellä omaa seksuaalisuuttaan.

Laulaja-lauluntekijä Kesha, 35, puhuu avoimesti seksuaalisesta suuntautumisestaan Instagram-julkaisussaan. Kyseinen julkaisu juhlii tällä hetkellä meneillään olevaa Pride-kuukautta, jonka tarkoituksena on muistuttaa tasavertaisten oikeuksien kuulumisesta kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuolesta riippumatta.

Keshan julkaisussa näkyy kuva itse pitkähiuksisesta laulajasta pilvisen taivaan alla rennoissa vaatteissa. Artisti painottaa julkaisussaan kaikkien ihmisten olevan täydellisiä omina itsenään ja muusikko avaa samalla omaa seksuaalista suuntautumistaan.

”Siltä varalta, etten ole sanonut sitä tarpeeksi suoraan, niin haluan vain muistuttaa kaikkia, että olette riittäviä juuri tuollaisena, ja että maailma olisi v*tun yksinäinen ilman teitä”, Kesha aloittaa.

”En ole homoseksuaali, enkä myöskään hetero. En oikein tiedä, mitä olen. Rakastan ihmisiä, koska olemme oman tietoisuutemme matkalla ja tanssimme auringon ympäri. Miten outo, mielenkiintoinen ja hauska elämä on, eikö?”, Kesha jatkaa.

Lisäksi artisti toteaa, ettei edes toistaiseksi halua määritellä omaa seksuaalisuuttaan.

”Oikeastaan kieltäydyn olemasta mitään, paitsi avoin kaikelle. Tiedän, että se voi olla joskus hämmentävää, mutta tekin olette niin rakastettuja. Rakastan teitä eläimiä ja hyvää pride-kuukautta”, Kesha sanoo lopuksi.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Keshan ilmoitus seksuaalisen suuntautumisensa määrittelemättömyydestä julkaistiin kolme vuotta sen jälkeen, kun artisti kertoi Attitude-julkaisulle vuonna 2019 olevansa biseksuaali. Kesha on myös puhunut Seventeen-julkaisulle vuonna 2013 rakastavansa ihmisiä ja heidän luonteitaan määrittelemättä rakkauttaan sukupuolen perusteella.

- En rakasta pelkästään miehiä, vaan ihmisiä. Kyse ei ole sukupuolesta, vaan hengestä, joka huokuu siitä ihmisestä, kenen kanssa on, Kesha kuvaili.

Kesha tunnetaan muun muassa kappaleistaan TiK ToK, We R Who We R sekä Praying. Lisäksi Keshan ja räppäri Pitbullin yhteisbiisi Timber pääsi Spotifyn Billions Club -soittolistalle, minne pääsevät ainoastaan kappaleet, jotka ovat keränneet musiikkipalvelussa yli miljardi kuuntelukertaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Christina Aguilera räväytti Los Angelesin Pride-tapahtumassa - asussa Hulk-teemainen seksilelu

Lue myös: Keshalla on erikoinen iltarutiini puolisonsa kanssa - poikaystävä levittää laulajalle peppumaskin

Lähteet: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat