Kuva: AOP

Helena Ahti-Hallberg jakoi hääkuvansa liki 30 vuoden takaa - muistelee suurta jännitystä

20.06.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Tanssituomari meni naimisiin Eric Hallbergin kanssa 29 vuotta sitten.

Tanssinopettaja ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari Helena Ahti-Hallberg, 54, on ilahduttanut seuraajiaan jakamalla kuvan häistään. Nainen kertoo, että kuva on otettu 29 vuotta sitten. Kuvassa hän astuu puolisonsa Eric Hallbergin kanssa kirkon ovista ulos vihkimisen jälkeen.

Tästä kuvasta on nyt 29 vuotta. Mä muistan vieläkin miten paljon jännitti kun kävelin isän kanssa kohti alttaria. Nyt ei voi kuin ihmetellä miksi jännitti”, Ahti-Hallberg kirjoittaa kuvatekstissä.

Jos upotus ei näy, näet päivityksen täältä.

Kuva on kerännyt yli tuhat tykkäystä, ja onnittelukommentteja pitkästä liitosta on sadellut seuraajilta.

Vuodenvaihteessa Ahti-Hallberg kertoi sosiaalisessa mediassa, että hänen ja puolison salamarakastumisesta on tullut kuluneeksi 30 vuotta.

Tanssitähti on aiemmin kertonut pitkän suhteen salaisuudesta Sadun sunnuntaivieras -podcastissa. Hänen mukaansa pitkä suhde vaatii sitoutumista ja neuvottelutaitoja.

- Suhde vaatii sitoutumista, vähän niin kuin tanssikin. Nuorena minulla oli urallani päämäärä eikä harha-askelia voinut ottaa. Samanlaista sitoutumista vaaditaan rakkauselämässäkin. Kaikille tulee niitä hyviä ja huonoja hetkiä, mutta niiden huonojen hetkien ei saa antaa latistaa. Parisuhde vaatii neuvottelutaitoja, jotka ovat meilläkin kehittyneet tässä vuosien varrella, Ahti-Hallberg sanoi.

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja Podplay kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Helena Ahti-Hallbergin uimapukukuvaan tuli kauneuskirurgiasta vihjaava kommentti - vastasi tyhjentävästi

Lue myös: Helena Ahti-Hallberg ei millään halunnut Masked Singeriin - taustalla lapsuuden trauma

Kilpailut

Uusimmat