Kuva: AOP

Raittiit elämäntavat seuraavat toistaan - ensin Brad Pitt luopui alkoholista, seuraavaksi savukkeista

25.06.2022 21:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Jo vuosia sitten alkoholin jättänyt näyttelijä kertoo luopuneensa tyystin tupakoinnista, sillä vähentäminen ei ollut hänelle vaihtoehto.

Näyttelijä Brad Pitt, 58, kertoo GQ-julkaisun tuoreessa haastattelussa lopettaneensa tupakoinnin koronapandemian aikana. Hän kertoo luopuneensa savukkeista tyystin, sillä hänen mukaansa vähentäminen ei ollut hänelle sopiva vaihtoehto.

- Minulla ei ole kykyä polttaa vain yhtä tai kahta savuketta päivässä, Pitt toteaa.

Tämä ei ole ainoa ryhtiliike, minkä näyttelijä on tehnyt terveytensä eteen viime vuosina.

Erottuaan puolisostaan, näyttelijä Angelina Joliesta, 47, Pitt päätti luopua alkoholista. Tuolloin oli syksy 2016, joten raitista elämää on tällä hetkellä takana yli viisi vuotta.

Näyttelijä kertoo liittyneensä tuolloin Anonyymien Alkoholistien -ryhmään saadakseen tukea paheensa selättämiseen.

- Minulla oli todella hyvä miesten ryhmä, joka oli hyvin yksityinen ja valikoitu, joten se oli turvallinen, Pitt kertoo.

- Olin nähnyt aiemmin, että ihmisiä oli nauhoitettu näiden vuodattaessa sisintään ja se oli minusta hirveää, näyttelijä jatkaa.

Pitt kertoi vuonna 2019 julkisuuteen käyvänsä AA-kerhossa. Hän kertoi tuolloin häikäistyneensä kerhon avoimmuudesta ja turvallisuudesta. Pittin mukaan hän ei ollut koskaan aiemmin kokenut vastaavaa kuin Anonyymien Alkoholistien tapaamisissa.

Hän puhui alkoholiongelmastaan myös Interview Magazinen haastattelussa.

- Alkoholi oli mukanani liian monta vuotta. Pidin sitä pakokeinona. Jollain asteella se oli jopa pakollista, sillä sen avulla pääsin eroon kaikesta.

- Tajuan, että olen joutunut antamaan itselleni monia asioita anteeksi. Varsinkin sellaisia, joista en ole ollut kovinkaan ylpeä. Mutta kaikki ne kokemukset ovat tuoneet minut tähän pisteeseen.

Pitt on ollut otsikoissa myrskyisän avioeron vuoksi. Jolie ja Pitt ovat taistelleet niin kuuden lapsensa huoltajuudesta kuin yhteisen viinitilan omistusoikeuksista.

Pitt ja Jolie käyvät paraikaa oikeustaistelua toisiaan vastaan, sillä Jolie myi hiljattain osuutensa Miraval-viinitilasta venäläiselle oligarkille ilman entisen aviopuolisonsa hyväksyntää.

Lue myös: Brad Pitt syyttää Angelina Jolieta pahoista aikeista - myi osuutensa viinitilasta oligarkille

Lue myös: Brad Pitt haastaa Angelina Jolien oikeuteen

Lue myös: Brad Pitt kärsi vuosia alkoholiongelmasta: "Se oli pakokeinoni"

Lähde: Hollywood Life

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat