Kuva: AOP

Pink lähetti viestin aborttipäätöksen kannattajille: 'Älä enää kuuntele musiikkiani ja painu v*ttuun'

27.06.2022 19:15 - Riia Frost

Pink sai monet aborttipäätöksen kannattajat ärähtämään somessa, mutta artisti löi kyseisille henkilöille uudestaan luun kurkkuun vastauksillaan.

Muun muassa So What -, Raise Your Glass - ja Try -hiteistään tunnettu laulaja-lauluntekijä Pink, 42, ärähti Twitter-julkaisussaan aborttipäätöksen kannattajille. Pinkin twiitti on kannanotto korkeimman oikeuden tekemään päätökseen, joka poistaa yhdysvaltalaisilta perustuslaillisen oikeuden aborttiin.

Enemmistö tuomioistuimen tuomareista katsoi, ettei perustuslain tekstistä tai kansan historiasta löydy oikeutta raskauden keskeyttämiseen. Kyseinen päätös on herättänyt keskustelua ja saanut monet julkkiksetkin osoittamaan mieltään. Päätöksen myötä osavaltioilla on itsellään jatkossa oikeus päättää, kieltävätkö he oikeuden aborttiin vai eivät. Tämän hetkisen tiedon mukaan noin puolessa osavaltioista oikeus aborttiin ei tule säilymään.

Pink lähettikin terveisensä aborttipäätöksen kannattajille 26. kesäkuuta suorasanaisessa Twitter-julkaisussaan.

”Tehdään tämä heti selväksi: Jos uskot, että hallitukselle kuuluvat naisen kohtu, homoseksuaalisten asiat ja avioliitto tai ajattelet rasismin olevan okei, niin luojasi nimeen älä enää ikinä kuuntele musiikkiani. Ja painu samalla v*ttuun”, Pink sanoo julkaisussaan.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Moni artistin faneista ylisti idoliaan Twitter-julkaisun kommenttikentässä ja kiitti muusikkoa, että hän uskaltaa päästää oman äänensä kuuluviin aborttioikeuden puolesta.

”Olen niin iloinen, että tyttärelläni on sinun kaltainen roolimalli”, yksi kirjoittaa.

”Olet uskomaton! Katselen täältä Isosta-Britanniasta, mitä Yhdysvalloissa tapahtuu, enkä voi ymmärtää tätä päätöstä”, toinen sanoo.

Pinkin twitti kuitenkin herätti useat aborttipäätöksen kannattajat, jotka kritisoivat artistin julkaisua. Moni sanoikin lopettavansa Pinkin musiikin kuuntelun, jos muusikko on aborttioikeuden poistamista vastaan. Pink vastasi useammalle someraivoajalle omaan suorasanaiseen ja napakkaan tyyliinsä.

”En koskaan pitänyt hänestä! Hän sentään teki Ellenin teemakappaleen! Olen kiitollinen, että Ellenkin on poistunut televisiosta ja Pink on surkea”, yksi kommentoi viitaten juontaja Ellen DeGeneresiin, joka on naimisissa naisen kanssa.

”Kuulostat idiootilta. Olen varma, että sinä sekä sinun typerät ja merkityksettömät ystäväsi heräätte joka aamu ja toteatte pelikuvallenne: ”Miten minun paska ja kurja olemassaoloni on tällainen, ja miten saisin naiset pohjalle kanssani? Koska niin perseestä elämäni on"", Pink vastasi.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

”Tämä henkilö on ilkeä demoni, joka valehtelee ja väittää olevansa Jumalan puolella”, twiittasi toinen henkilö.

”Tämä on yksi esimerkki siitä, miten sairaita te kaikki olette, ja mitä inspiroitte ihmisissä”, Pink vastasi.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Tunteja ensimmäisen julkaisunsa jälkeen Pink kiitti uudella twiitillään artisteja Olivia Rodrigoa ja Lily Allenia, kun he omistivat Fuck You -esityksensä viidelle tuomarille, jotka vaikuttivat tuomariston lopulliseen päätökseen. 

P!nk näpäytti someraivoajia takaisin suorasanaisilla vastauksillaan. (kuva: AOP)

Lue myös: Pink sai lapsiltaan hellyttävän lohdutuspalkinnon - Grammy-pysti jäi jälleen vain haaveeksi

Lue myös: Pink sai viihdealan merkittävän kunnianosoituksen - katso video palkintoseremoniasta

Lähteet: E! News

Kilpailut

Uusimmat