Kuva: AOP

Tänään tv:ssä: Komediaelokuva, joka nousi vuosia myöhemmin otsikoihin Megan Foxin kohtelun takia

30.06.2022 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Malli Emily Ratajkowskin mielestä Megan Foxia kohdeltiin huonosti This Is 40 -elokuvassa.

This Is 40 on vuonna 2012 julkaistu komediaelokuva. Siinä 40 vuotta täyttävät Pete (Paul Rudd) ja Debbie (Leslie Mann) navigoivat muun muassa avioliitto- ja työhaasteiden keskellä. Pariskunta pyrkii hyväksymään vanhenemisen ja keski-ikäisyyden, mutta haasteet seuraavat toisiaan.

Kyseessä on itsenäinen jatko-osa vuoden 2007 Paksuna-elokuvalle. Molemmat elokuvat on ohjannut ja käsikirjoittanut Judd Apatow.

This Is 40 -elokuva nousi otsikoihin uudelleen vuonna 2021, kun huippumalli Emily Ratajkowski puhui elokuvasta yhdessä koomikko Amy Schumerin kanssa Tribecan elokuvajuhlilla. Ratajkowski nosti esiin elokuvasta näyttelijä Megan Foxin osuuden. Fox esittää leffassa Desi-nimistä hahmoa, joka työskentelee Debbien omistamassa kaupassa ja tarjoaa myös escort-palveluita.

- Elokuva on hyvin hauska ja osuva. Kehotan kaikkia, joilla on vaimo, aviomies tai lapsia, katsomaan sen, mutta Megan Foxia kohdellaan siinä niin huonosti, Ratajkowski sanoi.

- Eli tuo elokuva ei ole ikääntynyt hyvin? Schumer kysyi.

Tähän Ratajkowski vastasi myöntävästi. Sen enempää nainen ei määritellyt, millaista huonoa kohtelua Fox tai Foxin hahmo elokuvassa kokee. ET Online kirjoittaa, että Foxin roolihahmoa seksualisoidaan ja esineellistetään monissa kohtauksissa elokuvassa. Yhdessä kohtauksessa esimerkiksi Mannin esittämä Debbie koskettelee Desin rintoja pohtiessaan, ovatko ne aidot.

Megan Fox ei ole suoraan puhunut aiheesta This Is 40 -elokuvaan liittyen, mutta hän on puhunut yleisesti ottaen urallaan kohtaamastaan seksualisoinnista ja vähättelystä. Hän on kertonut asiasta esimerkiksi viitaten vuoden 2009 Jennifer’s Body -elokuvaan, jossa hän näytteli pääosaa ja jota markkinoitiin paljolti hänen seksikkyydellään.

- Kyse ei ollut pelkästään tuosta elokuvasta, vaan sitä tapahtui joka päivä, jokaisessa projektissa ja jokaisen tuottajan kanssa. Lopulta murruin, Fox sanoi vuonna 2019.

This is 40
Kutonen
klo 23.15

Lue myös: Megan Fox nuolaisee kuvassa Machine Gun Kellyn erikoista korvakorua - fanit hämmentyivät

Lue myös: Megan Fox paljasti yksityiskohdan seksielämästään - fanit innostuivat viestistä

Lähteet: Rotten Tomatoes, Independent, ET Online

Kilpailut

Uusimmat