Kuva: AOP

Kesha valloittaa uuden alueen ja julkaisee oman kummitusjahtisarjan: "Ette halua jättää tätä väliin"

29.06.2022 19:45 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Kesha tutkii henkimaailmaa tulevassa tv-sarjassaan.

Laulaja-lauluntekijä Kesha, 35, tutkii henkimaailman saloja tulevassa Discovery+-suoratoistopalvelun sarjassaan. Tulevassa Conjuring Kesha -sarjassa laulaja ja hänen vierailevat tähtensä tulevat yöpymään eri rakennuksissa, joissa on sanottu kummittelevan. 

Kesha kertoo trailerissa, että hän aikoo jokaisessa sarjan jaksossa viedä julkkisvieraansa kauhistuttavalle kummitustäyteiselle matkalle.

- Kun en ole lavalla, tutkin yhtettäni yliluonnolliseen. Ne, ketkä tuntevat minut tietävät, että rakastan yöpyä kummitustaloissa. Ja aion tuoda ystäväni mukaani kauhistuttavalle matkalle, Kesha avaa.

- Monia outoja asioita on tapahtunut, mutta samaan aikaan haluan kokea niitä lisää, Kesha kertoo trailerin aikana.

(kuva: AOP)

Keshan vierailevina tähtinä nähdään muun muassa koomikko Whitney Cummings ja pop-laulaja Betty Who. Kesha kertoi lehdistötiedoteessa, että hänen tuleva sarjansa on ikään kuin pyhiinvaellus, jossa kerätään todisteita tuonpuoleisesta ja Jumalan olemassaolosta.

”Minulle yliluonnollisuus on luonnollista. Kaikki alkoi minun kyltymättömästä uteliaisuudestani ja siitä, että aloin tutkimaan jotakin itseäni suurempaa. Tämä on motivoinut minua taiteessani ja musiikissani ja lisäksi se on antanut elämälleni merkityksen. Lisäksi se on jatkuvaa tutkiskeluani Jumalan olemassaolosta. Mutta seikkailut, joita koen ystävieni kanssa, vievät tämän pyhiinvaelluksen uudelle tasolle ja tekevät niistä todellisia”, Kesha kirjoittaa.

”Halusin tällä sarjalla kerätä todisteita jostakin selittämättömästä. Jos kykenisimme vangitsemaan nämä tapahtumat kameralle, niin mitkä muutkin asiat voisivat olla todellisia?”, Kesha jatkaa.

Kesha on avannut henkimaailman tutkiskeluaan aikaisemmin Kesha and the Creepies -podcastissaan. Kyseisessä podcastissa Kesha käsittelee kummitustarinoita ja yliluonnollisia tapahtumia veljensä Lagan Sebertin kanssa yhdessä vierailevien julkkisten kanssa, kuten Demi Lovaton ja Alice Cooperin. Kesha kuvaileekin lehdistötiedotteessa hänen podcastinsa olleen ikään kuin ponnahduslautana tulevalle kummitusjahtisarjalle.

”Ja nyt tämä ohjelma vie katsojat syvemmälle pohdintoihini olemassaolostamme. Luottakaa minuun, kun sanon, että ette halua jättää tätä väliin”, Kesha toteaa.

Conjuring Kesha -sarja tulee nähtäville Discovery+-suoratoistopalveluun 8. heinäkuuta. Koko trailerin sarjasta voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kesha puhuu seksuaalisuudestaan Pride-julkaisussaan: "En oikein tiedä, mitä olen"

Lue myös: Keshalla on erikoinen iltarutiini puolisonsa kanssa - poikaystävä levittää laulajalle peppumaskin

Lähteet: People, E! News

Kilpailut

Uusimmat