Kuva: Matias Jalmari & AOP / Jonna Öhrnberg

Sanni ja Shirly Karvinen julkistivat rakkautensa somessa - ihanat yhteiskuvat Pride-hengessä

30.06.2022 15:15 - Iiro Myllymäki

Kuviin on tullut ihastelevia kommentteja muun muassa Sanna Marinilta ja Maria Veitolalta.

Muusikko Sanni ja radiojuontaja Shirly Karvinen ovat julkistaneet suhteensa sosiaalisessa mediassa. Kaksikko on jakanut Instagramissa ensimmäiset yhteiskuvansa niin sanotun Instagram-feedin puolella. Aiemmin he ovat viitanneet toisiinsa Instagramin 24 tuntia julki olevissa tarinoissa ja jättäneet toistensa kuviin helliä kommentteja. Huhuja naisten parisuhteesta onkin liikkunut jo pidempään.

Sanni ja Shirly Karvinen ovat nyt julkaisseet samat kolme yhteiskuvaa sometileillään. Kuvissa pariskunta nähdään kesäisissä tunnelmissa muun muassa suutelemassa toisiaan. Naiset ovat jakaneet kuvat kauniilla saatesanoilla, joissa he tunnustavat rakkautensa.

”Mun rakkaus. Sun kanssa elämässä on enemmän naurua, seikkailua ja rauhaa”, Sanni kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

”Kiitos, että saan kulkea tätä elämää sun kanssa. Rakastan sua”, kirjoittaa puolestaan Karvinen.

Kuvateksteissä naiset myös toivottavat hyvää käynnissä olevaa Pride-viikkoa.

”Seistään tänäkin vuonna yhdenvertaisuuden puolella, ylpeesti just sellasina ku ollaan. Rakkaus on elämän pointti ja se kuuluu jokaiselle”, Sanni kirjoittaa.

Karvinen on lisäksi jakanut päivityksensä myös Instagram-tarinoiden puolella. Siellä hän on lisännyt kommentiksi ytimekkäästi ”mun tyttöystävä”.

Päivitykset ovat keränneet tuhansittain tykkäyksiä ja ihastelevia kommentteja esimerkiksi Maria Veitolalta, Abreulta, Kasmirilta, Sanna Marinilta ja Rosanna Kuljulta.

Sanni on yksi Suomen suosituimmista popartisteista ja laulaja-lauluntekijöistä. Hänet on palkittu kolmella Emma-patsaalla, ja hänen kappaleensa 2080-luvulla oli viime vuosikymmenen soitetuin radiokappale Suomessa. Shirly Karvinen nousi julkisuuteen voitettuaan Miss Suomi -kilpailun vuonna 2016. Sittemmin hän on tehnyt uraa radiojuontajana. Viimeisimpänä häntä on kuultu Basson Aamushow’ssa.

Voice.fi, Basso, Radio Nova ja Iskelmä kuuluvat Bauer Mediaan.

Lue myös: Sanni hyllytti albumiprojektinsa, kertoo nyt syyn - "Olin todella haastavan päätöksen äärellä"

Lue myös: Basson aamujuontaja Janne Lehmonen kokeilee siipiään räppärinä - debyyttibiisissä fiittaa Shirly Karvinen

Kilpailut

Uusimmat