Kuva: AOP

Quentin Tarantino on saanut toisen lapsen puolisonsa kanssa

05.07.2022 10:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Pariskunnan esikoinen syntyi vuonna 2020.

Elokuvaohjaaja Quentin Tarantino, 59, on saanut toisen lapsensa yhdessä puolisonsa, laulaja Daniella Pickin, 38, kanssa.

- Daniella ja Quentin Tarantino ovat iloisia saadessaan ilmoittaa, että Daniella on synnyttänyt heidän tyttärensä heinäkuun 2. päivä. Tytär on pikkusisko heidän esikoiselleen Leolle, pariskunnan lausunnossa kerrotaan.

Tarantino ja Pick kertoivat raskaudestaan julkisuuteen helmikuussa.

Pariskunta tapasi toisensa vuonna 2009, kun Tarantino oli markkinoimassa elokuvaansa Kunniattomat paskiaiset. Kaksikko kihlautui vuonna 2017 ja avioitui marraskuussa 2018. Heidän ensimmäinen lapsensa syntyi helmikuussa 2020.

(kuva: AOP)

Tarantino kertoi viime vuonna Jimmy Kimmel Live! -ohjelmassa, kuinka päätyivät nimeämään esikoisensa Leoksi. Hän halusi tuolloin korostaa, ettei hänen poikaansa ole nimetty näyttelijä Leonardo DiCaprion, 47, mukaan, joka on Tarantinon hyvä ystävä, ja jonka kanssa ohjaaja on työskennellyt useammassa elokuvassa.

- Jätimme melkein nimeämättä hänet sillä nimellä, sillä ihmiset kuvittelevat minun nimenneen hänet Leonardo DiCaprion mukaan. Siinä ei ole mitään vikaa, mutta hänet on nimetty vaimoni isoisän mukaan. Sekä sen mukaan, että hän on sydämissämme pikkuinen leijonamme, Tarantino totesi.

- Joten hän on leijona, näin me hänestä ajattelemme, Oscar-voittaja lisäsi.

Lue myös: Bruce Leen tytär jatkaa Quentin Tarantinon kritisoimista: "Minua kyllästyttää"

Lue myös: Leonardo DiCaprio jakoi mainoskuvan tulevasta elokuvastaan - otos herätti keskustelua somessa

Lue myös: Quentin Tarantino ei ymmärrä viimeisimmän elokuvansa tappelukohtauskritiikkiä: "Imekää munaa"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat