Kuva: AOP

Shawn Mendes lykkää maailmankiertueensa keikkoja - "Olen saavuttanut murtumispisteeni"

11.07.2022 15:15 - Riia Frost

Shawn Mendes on saanut kyseisen julkaisunsa myötä paljon tukea faneiltaan somessa.

Muun muassa Stitches-, Mercy- ja When You're Gone -hiteistä tunnettu laulaja-lauluntekijä Shawn Mendes, 23, ilmoittaa Instagram-julkaisussaan lykkäävänsä kolmen viikon konserttejaan, kunnes toisin ilmoitetaan. Kyseiset konsertit ovat osa Shawn Mendesin Wonder-maailmankiertuetta, jonka on tarkoitus päättyä Irlantiin Dublin-kaupunkiin elokuussa 2023.

”Tämä särkee sydämeni, kun sanon tämän, mutta valitettavasti minun täytyy lykätä kolmen viikon keikkojani, kunnes toisin ilmoitan. Olen ollut kiertueilla 15-vuotiaasta asti ja suoraan sanottuna se on aina ollut minulle vaikeaa olla tien päällä kaukana ystävistäni ja perheestäni”, Mendes kertoo.

Mendes perustelee keikkojensa lyykkäämisen sillä, että hän haluaa keskittyä hyvinvointiinsa ja mielenterveytensä hoitamiseen.

”Ollessani pari vuotta poissa tien päältä minusta tuntui, että olisin valmis palaamaan takaisin, mutta se päätös oli ennenaikainen. Valitettavasti tien päällä olemisen aiheuttama rasitus ja jatkuva paine ovat saaneet minut valtaansa ja olen saavuttanut murtumispisteeni”, Mendes avaa.

”Puhuttuani tiimini ja terveysammattilaisten kanssa, koen tarvitsevani aikaa toipua ja huolehtia itsestäni ja mielenterveydestäni ensisijaisesti. Kun on jotain päivitettävää, niin lupaan ilmoittaa teille. Rakastan teitä”, Mendes kirjoittaa lopuksi.

Mendes on saanut kyseisen julkaisunsa myötä paljon tukea faneiltaan somessa. Myös Mendesin maailmankiertueen Sustainability & Tour Greening -ohjelman yksi rahoittajista Tommy Hillfiger -vaatemerkki, jolle Mendes on ollut myös mallina, lähettää artistille sydämellisen tukensa.

”Itsestäsi huolehtiminen on tärkeää. Olet mielessämme, Shawn, ja olemme täällä kannustamassa sinua, kun olet valmis palaamaan”, brändi kirjoittaa Mendesin julkaisun kommenttikentässä.

Mendesin koko julkaisun voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa koko julkaisun täältä.

Lue myös: Shawn Mendes avaa omia vaikeuksiaan: "Jos ihmiset tietäisivät totuuden, he saattaisivat vähätellä"

Lue myös: Shawn Mendes avautuu somessa erostaan: "Olen yksin ja vihaan sitä"

Lähteet: CNN

Kilpailut

Uusimmat