Kuva: AOP / EPA-EFE

Elon Musk kertoo nostavansa työntekijöidensä lastenhoitoetuuksia - ilmoitti asiasta Twitterissä

11.07.2022 19:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Teknologiamiljardöörillä on 10 lasta kolmen eri naisen kanssa.

Sähköautoja valmistavan Teslan sekä avaruusteknologiayhtiö Space X:n perustajana tunnettu Elon Musk, 51, on kertonut nostavansa työntekijöidensä lastenhoitoetuuksia. Musk kertoi asiasta Twitterissä käydyn keskustelun yhteydessä.

"Mitä vastaat niille, jotka sanovat, etteivät voi hankkia useita lapsia kustannussyistä", eräs käyttäjä kysyy.

"Lapset ovat sen arvoisia. Suunnittelen nostavani merkittävästi lastenhoitoetuuksia yrityksissäni. Toivottavasti muut yritykset tekevät samoin", maailman rikkain mies kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

Hän kertoo twiitissään myös, että hänen nimeään kantava hyväntekeväisyysjärjestö aikoo ryhtyä tekemään lahjoituksia suoraan perheille. Musk toivoo voivansa tiedottaa asiasta enemmän ensi kuussa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ilmoitus Muskin aikeista tuli vain joitakin päiviä sen jälkeen, kun julkisuuteen levisi tieto, että Musk oli saanut hiljattain kaksoset yrityksensä työntekijän kanssa.

Vain muutama viikko kaksosten syntymän jälkeen Musk sai sijaissynnyttäjän avustuksella lapsen entisen puolisonsa, muusikko Grimesin, 34, kanssa.

Muskilla on yhteensä 10 lasta kolmen eri naisen kanssa. Musk oli naimisissa vuosina 2000-2008 Justine Wilsonin kanssa, jonka kanssa he saivat yhteensä kuusi lasta, joista viisi on tällä hetkellä elossa. Grimesin kanssa Muskilla on yhteensä kaksi lasta. Tuoreen tiedon mukaan Muskin marraskuussa 2021 syntyneiden kaksosten äiti on Shivon Zilis.

Lue myös: Elon Musk sai salaa kaksoset viime vuonna - viikkoja ennen toisen lapsen syntymää

Lue myös: Elon Musk kommentoi kaksosten syntymistä: "Teen parhaani parantaakseni syntyvyyskriisiä."

Lue myös: Elon Muskin tytär vaihtaa sukunimensä - ei halua tulla liitetyksi isäänsä

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat