Kuva: AOP

Elon Muskin isä kertoo saaneensa salaa lapsen tytärpuolensa kanssa: 'Olemme maan päällä lisääntyäksemme'

15.07.2022 14:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Elon Muskin isä Errol Musk ajattelee poikansa lailla, että ihmiskunnan kannattaisi lisääntyä enemmän.

Miljardööri Elon Musk, 51, on puhunut viime aikoina siitä, miten syntyvyyttä tulisi nostaa, koska se on tällä hetkellä ihmiskunnan suurin uhka. Musk toi ajattelumaailmaansa vahvemmin ilmi, kun hänen uutisoitiin saaneen salaa kaksoset hänen omistaman Neuralink-yrityksen ylimmän johtajan Shivon Zilisin, 36, kanssa viime vuonna.

Samantyyppisesti ajattelee myös hänen isänsä Errol Musk, 76, joka kertoo The Sun -julkaisussa, että hän sai salaa toisen lapsen tytärpuolensa Jana Bezuidenhoutin, 34, kanssa kolme vuotta sitten. Muskilla ja Bezuidenhoutilla on jo entuudestaan 5-vuotias lapsi Elliot, eli kutsumanimeltään Rush ja he asuivat jonkin aikaa yhdessä ensimmäisen vauvan synnyttyä.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa Pop Basen Twitter-julkaisun täältä.

Musk kuitenkin myöntää, ettei toisen lapsen syntymä ollut suunniteltu, mutta hän ei suinkaan kadu sitä millään tavalla.

- En ole tarkistanut hänen DNA:taan, mutta hän näyttää ihan samalta kuin toiset tyttäreni. Hän näyttää hieman Rosen ja Toscan sekoitukselta. Hän näyttää aivan Rushilta ja hän käyttäytyykin hänen laillaan. Joten tämä on aika ilmiselvää, Musk analysoi.

Musk meni naimisiin Bezuidenhoutin äidin kanssa puolityttären ollessa 25-vuotias. Muskin ja hänen puolityttärensä suhteen tullessa julki hänen muut lapsensa, Elon mukaan lukien, eivät lämmenneet ajatukselle, koska he näkivät Bezuidenhoutin siskonaan.

Musk onkin nykyään seitsemän lapsen isä, kun taas hänen miljardööripojallaan on kymmenen lasta. Musk sanookin, että hän voisi hyvin hankkia vielä lisää lapsia.

- Jos voisin saada vielä yhden lapsen, niin tekisin. En näe mitään syytä, että miksi ei, Musk toteaa.

- Ainoa asia, jonka vuoksi olemme maan päällä on lisääntyä, Musk lisää.

Pariskunta ei kuitenkaan enää asu yhdessä, mutta Musk sanoo heidän välillään olevan edelleen kiintymystä. Musk kuitenkin myöntää tajunneensa, että heidän 42:n vuoden ikäero saattaa olla hieman liikaa.

- Tajusin, että hän on kaksi sukupolvea jäljessä, kun taas hänen äitinsä oli vain yhden, kun nain hänet, Errol avaa.

- Jokainen mies, joka menee naimisiin naisen kanssa, ja vaikka hän tuntisi olonsa pirteäksi, se tulee olemaan mukavaa vain hetken. Mutta tässä on suuri ikäero ja se tulee näyttäytymään, Errol lisää.

Samankaltaisesta ajattelutavasta huolimatta Errol ja Elon eivät tule kovin hyvin toimeen keskenään. Vuonna 2017 Elon Musk kertoi Rolling Stone -haastattelussa, miten tuskallinen lapsuus hänellä oli isänsä takia.

- Hän oli aivan kamala ihmisolento. Teillä ei ole hajuakaan, isälläni on huolellisesti harkittu paha suunnitelma. Hän suunnittelee pahaa, eikä teillä ole mitään hajua, miten pahaa. Melkein minkä tahansa rikoksen, jonka voitte kuvitella, hän on tehnyt. Melkein minkä tahansa ilkeän asian, jonka voitte kuvitella, hän on tehnyt. Se on kamalaa, ette voi kuvitellakaan, Musk kertoi ennen kuin kyyneleet valuivat hänen silmistään.

Elon Musk ei muistele isäänsä Errol Muskia kovinkaan hyvällä. (kuva: AOP)

Lue myös: Elon Musk ja Natasha Bassett eroavat kaksosuutisen myötä - läheinen lähde vahvistaa tiedon

Lue myös: Elon Musk vastaa Twitterin oikeushaasteuhkauksiin: "Heidän täytyy paljastaa bottitietonsa oikeudessa"

Lähteet: Rolling Stone, The Sun, Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat