Kuva: Iranna Leski

Basso-radiokanavan toinen kesäjuontaja lähti lähetyksestä tatuoinnin kera: "Häviö harmittaa"

15.07.2022 19:00 - Riia Frost

Leikkimielisen kilpailun hävinnyt Basso-radiokanavan kesäjuontaja kertoi Voice.fi:lle, miltä häviö ja siihen kuulunut rangaistus tuntuu jälkeenpäin.

Basso-radiokanavan iltapäivälähetyksessä tatuointikone surisi, kun kesäjuontajat Kristian Heiskari, 30, ja Salla Seppälä, 30, pitivät leikkimielisen kilpailun perjantaina 15. heinäkuuta. Kilpailun hävinneelle oli luvassa tatuointi Basso-radiokanavan logosta.

Heiskari ja Seppälä ovat aikaisemmin tällä viikolla puhuneet lähetyksessään uhkapelaamisesta ja tästä juontajat saivat idean heidän Kesäolympialaiset-osuuden viimeiseen kilpailuun. Kilpailua inspiroi erityisesti Heiskarin paljastus siitä, että hän on ottanut pari tatuointiaan rangaistuksena jonkun vedon tai kilpailun häviämisestä.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Basson viimeisessä Kesäolympialaiset -kilpailussa juontajat olivat keksineet itsestään kolme kysymystä, joista juontoparin piti tietää oikeat vastaukset. Voitto tuli niukasti Seppälälle tuloksella 2-1, eli tatuointineulan alle joutui Heiskari. Tilanne ratkesi, kun Seppälä tiesi Heiskarin kummipojan nimen.

Lähetyksessä Seppälä paljasti, että hän olisi itse halunnut tatuoinnin Basso-logosta, mutta koska hän näki, miten paljon Heiskari halusi voittaa, niin voitonnälkä iski lopulta häneenkin. Heiskari taas kertoi lähetyksessä, että nyt hänen lomasuunnitelmansa menevät uusiksi rangaistustatuoinnin myötä.

- Olen lähdössä mökille ja olin ajatellut mennä saunomaan ja uimaan, mutta täytyykin ilmeisesti keksiä jotakin muuta tekemistä, Heiskari totesi.

Heiskari jopa vitsaili häviöstään Basson Instagram-tarinoissa.

- V*ttu tää on aina tätä, perkele. Mun ei pitäis ikinä v*ttu lyödä vetoa mistään, kun mä aina häviän itsellenikin kivi-sakset-paperissa, Heiskari naurahti samalla, kun Seppälä tanssi voittonsa kunniaksi vieressä.

Heiskari sai itse päättää paikan, jonne tatuointi tulisi ja juontaja päättikin, että leima tulee hänen oikeaan reiteensä. Kyseisen leiman myötä Heiskarilla on kehossaan nyt yhteensä yhdeksän tatuointia. Tatuointi otettiin paikan päällä Basso-radiokanavan studiolla ja vieläpä lähetyksen aikana. Heiskari jopa luki säätiedotuksen samalla, kun häntä tatuoitiin. Toistaiseksi ei ole tiedossa, oliko Heiskarin säätiedotuksen luku tatuointikoneen neulan alla Suomen historian ensimmäinen.

Heiskari kiroaa häviötään, muttei tatuointiaan

Kilpailun hävinnyt Heiskari kertoi Voice.fi:lle lyhyesti tunnelmiaan häviöstä, ja että kaduttaako uusi tatuointi.

"Häviö harmittaa enemmän kuin tatuointi. Oon tosi kilpailuhenkinen tyyppi", Heiskari kertoo.

Basso-radiokanavan kesäjuontajat Salla Seppälä ja Kristian Heiskari. (kuva: Iranna Leski)

Heiskarille häviäminen ei suinkaan ole tapa, sillä hän on voittanut sekä vuoden 2019 Big Brother - että vuoden 2021 Selvityjät Suomi -tosi-tv-kilpailut. Vaikka Heiskarille rangaistustatuoinnit ovat jo entuudestaan liiankin tuttuja, juontaja myöntää, ettei aio kuitenkaan lopettaa leikkimielistä kilpailemista.

"Kyllä aina hyviin skaboihin ja vetoihin voi lähtee, oli panoksena mitä vaan", Heiskari toteaa.

Heiskarille perjantainen Basso-kesäjuonto oli toistaiseksi viimeinen, mutta juontaja kertoo muistelevansa yhteistyötä Seppälän kanssa lämmöllä.

"Salla on huipputyyppi ja viikko on ollut hauska sekä opettavainen. Meillä on Sallan kanssa historiaa samoista piireistä 15:sta vuoden takaa ja oli kyllä hauskaa päästä taas ajan kanssa juttusille", Heiskari sanoo.

Vaikka Heiskari meneekin lomille ja poistuu toistaiseksi Basso-radiokanavalta, Seppälä tulee kuitenkin jatkamaan kesäjuontamista ja hänen seurakseen saapuu viikottain vaihtuva juontopari.

Kuvan valmiista tatuoinnista voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Lisäksi voit katsoa humoristisen videon tatuointirangaistuksesta alta. 

@bassojengi

Kesäolympialaisten GRANDEFINAAAAAL oli tänää meidän vikana yhteisenä lähetyspäivänä ja Krisuliini sai häviäjänä ottaa uutta leimaa 🥰 @sallaooona @heikrisse

♬ original sound - Humphries family 💗

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Voice.fi ja Basso ovat molemmat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Basson aamujuontaja Janne Lehmonen kokeilee siipiään räppärinä - debyyttibiisissä fiittaa Shirly Karvinen

Lue myös: Radiojuontaja yllätettiin täysin - lapset toivat isänpäiväkortin kesken lähetyksen, katso ihastuttava video

Kilpailut

Uusimmat