Kuva: AOP

Chris Evans avaa deittailuelämäänsä: "Olen keskittynyt laserintarkasti löytämään elämänkumppanin"

18.07.2022 12:15 - Riia Frost

Chris Evans puhuu avoimesti deittailuelämästään, josta näyttelijä on aikaisemmin ollut hyvin vaitonainen.

Näyttelijä Chris Evans, 41, on ollut kiireinen muun muassa tehdessään töitä Disneyn uudessa Lightyear-elokuvassa ääninäyttelijänä sekä tulevassa The Gray Man -elokuvassa pahiksen roolissa.

Evans näyttelee tulevassa toimintaelokuvassaan Lloyd Hansenia, joka on entinen CIA:n jäsen. Psykopaattisia piirteitä omaava Lloyd yrittää pakkomielteisesti löytää palkkasoturi Court Gentryn, joka tunnetaan myös nimellä Sierra Six. Evansin lisäksi elokuvaa tähdittää muun muassa näyttelijä Ryan Gosling.

Evans paljastaakin Shondaland-julkaisun haastattelussa, miten hän onnistui lisäämään pahishahmoonsa humoristisen piirteen, jonka käsikirjoittajat olivat vaatineet.

- Kun näyttelee pahista, niin tiedostaa, ettei hahmo ajattele olevansa paha. Ja kun näyttelet hauskaa tyyppiä, niin hahmo ei todennäköisesti ajattele olevansa hauska. Eli todellisuudessa näyttelet vain tilanteen totuutta. Luulen, että monet näyttelijät ovat varmasti samaa mieltä siitä, että tällainen ajattelumalli toimii, oli kyse sitten draama- tai toimintaelokuvasta. Tavoitteesi näyttelijänä on yrittää luoda hahmostasi todellinen henkilö. Ja jos käsikirjoitus vaatii sen, että hahmon tulee olla hauska, hänen tulis olla sitä ilman, että hän näkee liikaa vaivaa sen eteen, Evans pohtii.

Chris Evans. (kuva: AOP)

Toimittaja Mariel Turner kysyy haastattelussa Evansilta, että onko näyttelijä ollut yhtä keskittynyt laserintarkasti johonkin asiaan kuin hänen hahmonsa on palkkasoturin löytämiseen. Aluksi Evans menee kysymyksestä hieman vaikeaksi, mutta päättää antaa toimittajalle vastauksen, jossa hän avautuu deittailuelämästään.

- Tiedätkö mitä, me teemme tämän. Aion antaa sinulle hyvän vastauksen, Evans lupaa.

- Vastaukseni on, että ehkä olen keskittynyt laserintarkasti löytämään elämänkumppanin. Eli jonkun, kenen kanssa haluaisin elää yhdessä. Tarkoitan, että… katsos, rakastan mitä teen. Se on mahtavaa ja pistän itseni siihen likoon. Mutta jopa tämä ala on täynnä epäilyksen taskuja, epäröintiä ja uudelleenasettelua siinä mielessä, että yrität löytää jonkun, jolle voisit antaa kaikkesi, Evans avaa.

Evans ei kommentoi deittailu- tai sinkkuelämäänsä sen tarkemmin. Evans on yleensä ollut hyvin vaitonainen rakkauselämästään. Evansin rakkauselämä on kuitenkin kiinnostanut faneja siitä asti, kun näyttelijä erosi Jessica Bielistä vuonna 2006. Eron jälkeen on huhuttu, että Evans olisi tapaillut muun muassa näyttelijöitä Minka Kellyä, Dianna Agronia ja Sandra Bullockia. Vuonna 2016 Evans alkoi seurustelemaan näyttelijä Jenny Slaten kanssa, mutta he erosivat helmikuussa 2017. Myöhemmin pariskunta palasi yhteen, mutta he erosivat lopullisesti maaliskuussa 2018.

Evans on kuitenkin pysynyt toiveikkaana tulevaisuutensa suhteen ja on kertonut aikaisemmin USA Today -julkaisussa, että hän haaveilee edelleen perheen perustamisesta.

- Haluan ehdottomasti lapsia ja perheen. Mutta et voi matkustaa hevoskärryllä ilman hevosta. Perhe toimii ainoastaan, jos se rakentuu rakkaudelle, jota tunnet toista ihmistä kohtaan. Jos haluat yhtäkkiä saada lapsen enemmän kuin parisuhteen, saatat olla huteralla pohjalla, Evans totesi.

Klipin Evansin haastattelusta Shondaland-julkaisussa voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

 Lue myös: Chris Evans reagoi kritiikkiin Lightyear-elokuvan naispariskunnasta: "Ne ihmiset ovat idiootteja"

Lue myös: Marvel-tähti Chris Evans ajoi viiksensä - Nasa esitti kysymyksen

Lähteet: Shondaland, Daily Mail, US Magazine

Kilpailut

Uusimmat